Wifi problém, android 5.0.1

Poslaťod moldo22 » Ned 18. Jan 2015 17:45:18

Od aktualizovania môjho nexusu 7 (2013) na android 5 (áno, dialo sa to už aj pri prvej aktualizácií) mám problém s wifi, ktoré sa samo vypína, kedykoľvek ho zapnem a ak sa mi náhodou ho podarí zapnúť tak mi ani neukáže odstupné siete. Takže prihlásenie na ľubovoľné wifi sa od aktualizácie stalo bojom, viete mi niekto poradiť, alebo máte podobné skúsenosti? Je to dosť otravné a za pochopenie vám ďakujem :)
moldo22
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Ned 18. Jan 2015 17:37:08
mobil: sony xperia l
tablet: nexus 7 (2013)

Poslaťod verny94 » Ned 18. Jan 2015 20:26:14

Tovární nastavení po aktualizaci proběhlo?
Výměny prasklých skel, drobné HW opravy, oprava IMEI, unbrick a další.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký dotaz na opravu MT, nebo na chod fóra.
Obrázok užívateľa
verny94
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 1210
Registrovaný: Str 26. Nov 2014 21:26:08
Bydlisko: Kladno - CZ
mobil: Samsung Galaxy S8+
tablet:

Poslaťod Hegy14 » Sob 23. Apr 2016 9:01:09

Nedavno se mi to zacalo dit take. Mam android 6.0.1. a tovarni nastaveni nepomohlo.
Hegy14
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Sob 23. Apr 2016 8:51:58
mobil: Lenovo leon g4 lte
tablet: Nexus (2013)

Poslaťod Stano36 » Sob 23. Apr 2016 14:22:57

Skús zmeniť zabezpečenie Wifi routra.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6804
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Hegy14 » Sob 23. Apr 2016 18:17:40

Jaký bych tam měl dát?
Hegy14
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Sob 23. Apr 2016 8:51:58
mobil: Lenovo leon g4 lte
tablet: Nexus (2013)

Poslaťod Stano36 » Sob 23. Apr 2016 19:34:35

Neviem aké máš teraz nastavené , skús WPA2
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6804
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Hegy14 » Str 27. Apr 2016 13:37:14

Mam ted prave WPA2, tak az budu na pc, tak zkusim dat WPA
Hegy14
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Sob 23. Apr 2016 8:51:58
mobil: Lenovo leon g4 lte
tablet: Nexus (2013)

Poslaťod Hegy14 » Str 27. Apr 2016 18:42:52

Tak to nepomáhá.
Hegy14
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Sob 23. Apr 2016 8:51:58
mobil: Lenovo leon g4 lte
tablet: Nexus (2013)

Poslaťod Stano36 » Str 27. Apr 2016 21:24:17

Ešte pár možností z tohto odkazu
http://www.gottabemobile.com/2016/01/05 ... ems-fixes/
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6804
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO


Späť na Nexus 7 (2013)

cron
TOPlist