Problém pri aktualizácii a následná porucha

Poslaťod veron » Ned 07. Dec 2014 22:37:34

Dobrý večer,
stala sa mi taká vec, že som sa snažila aktualizovať softvér na Xperii M2 a počas aktualizácie mi PC Companion ohlásil chybu. To aký bol problém už viem, ibaže teraz mi nefunguje telefón. Nedá sa zapnúť ani vypnúť, nesvieti obrazovka, jednoducho nereaguje. Prosím poradte čo robiť?
veron
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Ned 07. Dec 2014 22:32:55
mobil:
tablet:

Poslaťod verny94 » Ned 07. Dec 2014 22:46:55

Přesunuto do správné sekce.
Výměny prasklých skel, drobné HW opravy, oprava IMEI, unbrick a další.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký dotaz na opravu MT, nebo na chod fóra.
Obrázok užívateľa
verny94
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 1210
Registrovaný: Str 26. Nov 2014 21:26:08
Bydlisko: Kladno - CZ
mobil: Samsung Galaxy S8+
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 07. Dec 2014 22:49:08

Skús reštartovať podržaním vypínacieho tlačítka
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod veron » Ned 07. Dec 2014 23:02:08

Som síce žena, ale až taká hlúpa aby som ho neskúsila reštartovať nie som. ;)
Už som ho aj násilne vypla pomocou bočného tlačidla OFF, ale pri následnom pokuse o zapnutie sa nanajvýš zobrazí logo Sony a tam to končí, nič viac..
veron
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Ned 07. Dec 2014 22:32:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 07. Dec 2014 23:15:58

Vypni ešte raz a skús zapnúť do fastboot módu hlasitosť dole a pripoj USB kábel.
Som zvedavý čo spravíPC Companion.

Edit:
Aká to bola chyba ktorú si spravila
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod veron » Ned 07. Dec 2014 23:50:21

Ok, skusila som to, mobil bol rozpoznany, vo mne svitla iskra nadeje a potom pri aktualizacii to znovu vypisalo error100. Takze ocividne neviem aku chybu som spravila...
veron
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Ned 07. Dec 2014 22:32:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 07. Dec 2014 23:54:27

Vyskúšaj to s vypnutým antivírákom a zadný usb port na PC.

Edit:
Error 100 tam nie je definovaný ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod veron » Pon 08. Dec 2014 21:59:27

nie error 100 tam nebol definovany + ma upozornili aby mal PC Copanion vynimku vo firewall, co mal, takze tam problem nemohol byt
veron
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Ned 07. Dec 2014 22:32:55
mobil:
tablet:


Späť na Sony Xperia M (C1905)

TOPlist