Sony xperia sp

Poslaťod slipicc » Pia 23. Máj 2014 17:33:14

Čaaute chcem sa opytať ten kovovy ram čo je po bokoch xperie sp sa da vymeniť za novy ? :) dakujem za odpoved
slipicc
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Pia 17. Máj 2013 20:56:03
mobil:
tablet:

Poslaťod Maklan » Pia 23. Máj 2014 17:39:56

Fú ha . Tak čo som pozeral tak asi nie . Zoškrábala sa ti farba ?
Obrázok užívateľa
Maklan
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1140
Registrovaný: Štv 16. Aug 2012 16:18:17
Bydlisko: Bratislava
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 23. Máj 2014 19:04:50

Dá sa vymeniť ak si trúfaš , ale nebude to jednoduché. Musíš komplet celý mobil rozobrať.
http://www.ebay.com/itm/New-Replacement ... 1e8acc883a
Ten stredný diel ktorý by si chcel meniť je nosná časť rámu.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod slipicc » Sob 24. Máj 2014 16:09:04

Ano zoskrabava sa to po tom ako sa mi mobil buchol... A v nejakom servise by to vedeli vymenit? Alebo reklamacia,
slipicc
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Pia 17. Máj 2013 20:56:03
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 24. Máj 2014 16:30:34

V servise ti to samozrejme vymenia ale reklamáciu za mechanické poškodenie určite neuznajú.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod slipicc » Sob 24. Máj 2014 17:24:58

Dobre a ten ram je na 5302 a ja mam 5303 vadi to?
slipicc
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Pia 17. Máj 2013 20:56:03
mobil:
tablet:

Poslaťod T-Baffl » Sob 24. Máj 2014 18:34:53

Ja by som neriskoval a dal by som to opraviť odborníkom.
HTC wildfire S
Asus MemoPad 7
Za chyby v texte sa ospravedlnujem, mám poruchu písania!
Obrázok užívateľa
T-Baffl
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 74
Registrovaný: Ned 04. Aug 2013 20:40:41
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 24. Máj 2014 19:13:46

slipicc píše:Dobre a ten ram je na 5302 a ja mam 5303 vadi to?

Asi to bude rozdielné keď sú dve verzie
http://www.ebay.com/itm/Full-Housing-Co ... 1c3d7f518f
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod slipicc » Sob 24. Máj 2014 20:21:37

Dobree :) dakujem ti za ochotu a pomoc :) diki moc
slipicc
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Pia 17. Máj 2013 20:56:03
mobil:
tablet:


Späť na Sony Xperia SP (C5303)

TOPlist