SE Xperia X10

Poslaťod miruso1 » Sob 25. Jún 2011 19:39:11

Zdravím chlapci.Chcem sa spýtať.Kúpil som si novú Xperiu.Nainštaloval som si nejaké aplikácie,facebook,market.....mam teraz problém s pripojením.Na facebook chat,alebo youtube sa mi nechce pripojiť cez orange world,pripojí sa iba cez wifi.Ale cez google alebo operu sa pripojí v pohode.Iba aplikácie nejdú.Poraďte ako to nastavím.Ďakujem
miruso1
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 18. Jún 2011 22:36:24
mobil:
tablet:

Poslaťod Triglavus » Sob 25. Jún 2011 19:43:55

Problém s facebook chatom je niekde inde ako v internete. Je to problém akým sa aplikácia pripája na server kde funguje chat. Bežne sa mi stáva, že zatvoriť konverzáciu sa mi podarí na 8 krát a že dostávam na mobil správy ktoré sú aj týždeň staré. Problém s youtube môže byť ten, že kvôli slabému prenosu dát sa o to radšej ani nepokúša.
HTC Desire HD - od release do 2012
Nexus 4 - od release do teraz
Obrázok užívateľa
Triglavus
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 671
Registrovaný: Uto 07. Jún 2011 12:23:44
mobil:
tablet:

Poslaťod miruso1 » Sob 25. Jún 2011 20:10:57

Nejde mi ani market,počasie nič.Ide len cez wifi.Iní kamoši taký problém nemajú.....
miruso1
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 18. Jún 2011 22:36:24
mobil:
tablet:

Poslaťod Triglavus » Sob 25. Jún 2011 20:16:29

No tak to bude asi nejaký problém s orange world, možno nieje dosť dobrý signál alebo nejaké zle nadstavenie, skús sa pozrieť na stránke Orange alebo choď do pobočky, mali by ti vedieť poradiť kde je zrada.
HTC Desire HD - od release do 2012
Nexus 4 - od release do teraz
Obrázok užívateľa
Triglavus
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 671
Registrovaný: Uto 07. Jún 2011 12:23:44
mobil:
tablet:

Poslaťod miruso1 » Sob 25. Jún 2011 20:22:11

Dík,skúsim sa ísť opýtať.
miruso1
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 18. Jún 2011 22:36:24
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Sob 25. Jún 2011 20:24:21

pockaj, browser ti ide ale aplikacie nejdu? pochopil som to dobre?
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod miruso1 » Sob 25. Jún 2011 20:26:25

Áno google ide v pohode,aj opera.....
miruso1
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 18. Jún 2011 22:36:24
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Sob 25. Jún 2011 20:29:35

google je stranka, opera je prehliadac :!: nemiesaj spolu dve rozlicne veci...ak ti to takto ide tak problem bude niekde inde...
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod miroboss » Sob 02. Júl 2011 20:36:45

Toto isté som mal aj Ja choď na nastavenia-mobilné siete-názvy prístupových bodov a ak nemáš vytvorený prístupový bod "internet" vytvor si ho /spodné pravé tlačítko/ a potom to beží všetko OK. Mne to na Xperia Arc zabralo
miroboss
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Štv 30. Jún 2011 19:05:25
mobil:
tablet:

Poslaťod miruso1 » Str 13. Júl 2011 15:09:38

ok,ide mi to ,dik za radu...
miruso1
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 18. Jún 2011 22:36:24
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na Sony Ericsson Xperia X10

cron
TOPlist