replika I5

Poslaťod robert43 » Ned 01. Dec 2013 19:02:43

kto poradi???mam repliku iphone5 s androidom 4.2.1,nejde mi zapnut wifina,ako by sa dalo do neho dostat sk menu????
robert43
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Ned 01. Dec 2013 18:51:11
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 01. Dec 2013 19:07:19

Slovenčina - aplikácia More Locate 2 ak to nepomôže potom smola. Custom ROM asi pre tento mobil nebude.
WiFi - skús reset na výrobné nastavenie.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod robert43 » Ned 01. Dec 2013 19:15:53

reset som skusal,nepomohlo,ked ho pripojim na pc,tak mi otwory ako keby 2 usb kluce,1--2giga,2--16 giga,ako tam dostanem more--ho???
robert43
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Ned 01. Dec 2013 18:51:11
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 01. Dec 2013 19:18:57

Nemáš ani Google Play.
Pošlem ti inštalačku a skúsiť ju nainstalovať
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod robert43 » Ned 01. Dec 2013 19:20:55

nemam posli ,skusim
robert43
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Ned 01. Dec 2013 18:51:11
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 01. Dec 2013 19:24:09

https://www.dropbox.com/s/vs424b2m133h7 ... cale-2.apk
Vložiť na SD povoliť neznáme zdroje a inštalovať.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod robert43 » Ned 01. Dec 2013 19:32:34

no hej,len cele to je w angline,prdu wiem z toho,kam sa mi to ulozilo a tak dalej,ale inak wdaka
robert43
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Ned 01. Dec 2013 18:51:11
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 01. Dec 2013 19:36:08

Máš tam nejaký suborový manažér ?
Mal si predtým Androida ?
Cez mobil sa musiš dostať na SD kartu a odtiaľ naiňstalovať.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod robert43 » Ned 01. Dec 2013 19:44:36

file manager v mobile??
robert43
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Ned 01. Dec 2013 18:51:11
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 01. Dec 2013 19:46:25

Áno
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Ďalší

Späť na Smartfóny

TOPlist