prolem s telefonom z ciny

Poslaťod beavis » Štv 12. Jún 2014 18:23:31

zdravim mam viac problemov:
1.z nicoho nic mi prestali fungovat vsetky senzory a nevim co s tym... vo factory mode ked tam Calibrujem alebo testujem ukazuje mi ze iba jedna osa dava nejake hodnoty... dalsie 2 ukazuju 0.
aplikacie som skusal viacere a vsetky mi pekne ukazu ake senzory fyzicky mam ale ziaden nefunguje.
ziadna autorotacia displeja ani svetelny sensor ani proximity sensor...

2. problem vypylva z prveho.... snazil som sa kvoli tomuto problemu skusit rootnut fon ale neuspesne...mozno...lebo v total comanderi si viem prezerat root adresar ale root chcker mi pise ze nemam root...tym padom neviem ani flashnut ani nahodit nejaku inu romku...

skusal som tovarenske nastavenia ale nepomohli



telefon je Inew I2000 4gb android 4.2.2
beavis
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Štv 12. Jún 2014 18:05:46
mobil:
tablet:

Poslaťod Sony Xperia L » Štv 12. Jún 2014 19:47:10

Skus sa dostať do recovery a tam factory reset .alebo si skušal aj tam ?

PS:Nič ine sa asi nedá čakať z phonu z ciny .
Sony Xperia L *_*
Procesor- 1GhZ
Ram- 1GB
Obrázok užívateľa
Sony Xperia L
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 177
Registrovaný: Ned 23. Feb 2014 19:32:28
Bydlisko: Slovakia-Moldava Nad Bodvou
mobil: Sony Xperia L
tablet: Nemám

Poslaťod beavis » Štv 12. Jún 2014 19:52:24

no tam sa da dat iba clear eMMC a to je vlastne factory nastavenie a to nepomaha tak isto
beavis
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Štv 12. Jún 2014 18:05:46
mobil:
tablet:

Poslaťod Sony Xperia L » Štv 12. Jún 2014 20:46:27

-Vypni mobil
-A stlač naraz zapínanie tlačítko a hore zvuk a drz
Sony Xperia L *_*
Procesor- 1GhZ
Ram- 1GB
Obrázok užívateľa
Sony Xperia L
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 177
Registrovaný: Ned 23. Feb 2014 19:32:28
Bydlisko: Slovakia-Moldava Nad Bodvou
mobil: Sony Xperia L
tablet: Nemám

Poslaťod beavis » Pia 13. Jún 2014 15:53:54

Nepomohlo ani to ... hneva ma ale aj to ze to neviem ani rotnut ani flashnut no nic proste ...
beavis
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Štv 12. Jún 2014 18:05:46
mobil:
tablet:

Poslaťod Maklan » Pia 13. Jún 2014 16:05:20

Ahoj , pozri sa na túto tému http://translate.google.com/translate?h ... &sandbox=1 . Možno ti pomože .
Obrázok užívateľa
Maklan
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1140
Registrovaný: Štv 16. Aug 2012 16:18:17
Bydlisko: Bratislava
mobil:
tablet:

Poslaťod beavis » Pia 13. Jún 2014 18:14:21

presne podla tejto stranjy som to skusal a flashnut sa mi to nedari :(
beavis
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Štv 12. Jún 2014 18:05:46
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 13. Jún 2014 19:25:54

Chceš tam dať to pôvodné firmware ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod beavis » Sob 14. Jún 2014 9:39:31

rad by som tam skusil dat iny aj ked povodny ale nikde neviem najst prave ten co mam 4.2.2.... aj ta stranka htcmania tam su navody na ine firmwary taze s tym by som len brickol fon
beavis
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Štv 12. Jún 2014 18:05:46
mobil:
tablet:

Poslaťod jonatan666 » Pon 16. Jún 2014 11:39:13

ak ti to neopravil reset tovarenskeho nastavenia tak je dost mozne ze ti v telefone nieco odislo bud skus reklamovat co myslim ze cez cinu to nema zmysel, alebo ho strel do bazaru za drobne
jonatan666
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Ned 02. Okt 2011 23:50:47
mobil: Huawei Honor 3x
tablet: Nexus 7 2012

Ďalší

Späť na Smartfóny

TOPlist