problem s displayom - blikajuci display

Poslaťod dominges69 » Pon 13. Máj 2013 21:38:55

caute mam problem s displayom telefon ide ako ma az dovtedy ked vytocim cislo zacne blikat a neda sa potom zrusit hovor , v sluchatku pocujem pekne ked telefonujem ma niekto navrh ako to opravit , da sa to??? alebo co s tym telefonom? je z ciny model dapeng i9877 ma niekto skusenosti z reklamaciou z ciny pisal som do tiny deal a chcu aby som tam poslal telefon len sa bojim ci pride naspat...:( made in china forever

tu je link problemu pozrite:

dominges69
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 20
Registrovaný: Pia 10. Máj 2013 21:39:36
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pon 13. Máj 2013 22:09:51

Vyzerá to ako keby blbo proximity senzor.
Skúšal si ho resetnúť ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod dominges69 » Uto 14. Máj 2013 19:34:09

ahoj co je to ten proximity senzor? zo zaciatku som si myslel ze je to ochrana displaya ked volam a mam telefon prilozeny na tvari aby som tvarou nieco nestlacil ale nepozdava sa mi to aby to tak blikalo !!! kde sa da nastavit ten senzor? tak sa opytam v mobilshope by to vedeli opravit alebo to poslat do ciny co vijde lacnejsie postovne do ciny ma vyjde cca 24eur, robi niekto z vas taketo opravy ak ano prosim kontakt dakujem
dominges69
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 20
Registrovaný: Pia 10. Máj 2013 21:39:36
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 14. Máj 2013 22:23:01

Je to presne to čo si myslíš , určite sa to dá kalibrovať ale treba zistiť ako sa dostať do servisného menu v mobile.

Skús túto kombináciu
*#*#197328640#*#* Servisní mod
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod dominges69 » Pia 17. Máj 2013 15:36:56

tak skusal som zadat tie cisla a nefunguje to treba napisat za tymi cislami aj servisny mod??? a co treba stlacit alebo netreba to potvrdit??? neviem ako sa dostat do servisnych nastaveni je este nejaka ina moznost diky
dominges69
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 20
Registrovaný: Pia 10. Máj 2013 21:39:36
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 17. Máj 2013 16:15:39

Mohli by výrobcovia zjednotiť tieto kódy.


┌──────────────────────────────────────────────────┬───────────────────────┐
| Code | Description |
├──────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
| *#0011# | GSM Infos |
| *#0228# | Battery Infos |
| **05*<PUK>*<new PIN>*<new PIN for confirmation># | Unlock PIN |
| *#*#0588#*#* | Test Proximity sensor |
| *#06# | Show IMEI |
| *#*#1234#*#* | Firmware Info |
| *135# | Show your phone number|
| *#*#197328640#*#* | Service Menu |
| *#*#7378423#*#* (*#*#SERVICE#*#*) | Service Menu |
| *#*#2432546#*#* (*#*#CHECKIN#*#*) | Check for OTA Updates |
| *2767*3855# | Factory Format |
| #31#<phoneNumber> | anonymous call |
| *#*#3264#*#* | RAM Test |
| *#*#4636#*#* (*#*#INFO#*#*) | System Infos |
| *#*#7594#*#* | Customize PowerButton |
| *#*#7780#*#* | Factory Reset |
└──────────────────────────────────────────────────┴───────────────────────┘

Skús test proximity senzora.

Ten reset na výrobné nastavenie si skúšal ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod dominges69 » Pia 17. Máj 2013 19:06:18

tak s tych kodov fungovali iba test batery ,test system info, imei inak nic, este wifi test mi vyhodil inak system unkown neviem sa dopatrat k tym kodom... test proximity senzor nefunguje
dominges69
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 20
Registrovaný: Pia 10. Máj 2013 21:39:36
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 17. Máj 2013 19:09:03

Robí ti to od začiatku ?
Ak nie tak resetuj mobil.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod dominges69 » Sob 18. Máj 2013 20:58:11

takze od zaciatku to chvilu islo a potom to zacalo blbnut blikat, skusal som reset nepomohlo, prisiel som na to rozoberal som kryty telefonu a ked som zatlacil zozadu ten proximity senzor tak to islo... asi zly kontakt vystrihol som malu kocku 4mmx4mm tesniacej peny tenkej 3mm a vlozil za proximity senzor zasrouboval som kryt zadny a chvilu to islo a zase to blbne hlavne ked vytacam cislo a telefon je na slnku vtedy blika ako divy ked som v izbe a nesvieti na senzor svetlo tak to chvilu ide blikne mozno raz za 1 minutu nechapem co tomu je... ako je prichyteny ten senzot k plosaku ??? mozno tam je studeny spoj ktory robi sarapatu da sa ten senzor vymenitt za hocijaky iny alebo musi byt urcity typ diik za odpoved...
dominges69
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 20
Registrovaný: Pia 10. Máj 2013 21:39:36
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 18. Máj 2013 21:03:39

Nie som servisák nevyznám sa v tom či sa dá nahradiť alebo zohnať.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO


Späť na Smartfóny

TOPlist