Cube1 nedá sa volať !

Poslaťod Fenix » Ned 26. Okt 2014 20:29:50

Zdravým mám Cube1 asi týždeň a už sa my 3 krát stalo, že sa my nedovolali pričom telefón bol zapnutý v normal stave s plným signálom proste je inač OK ...volajucemu nahlasilo že som nedostupný a ani mne sa nedalo volat a pomohol iba reštart telefonu :shock: to čo má byť som si povedal neviem čo je to za chybu softver alebo zlý kus poradí my niekto ? :( ďakujem za každu radu
Fenix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Ned 26. Okt 2014 20:19:38
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 26. Okt 2014 20:46:49

Ahoj, bolo by dobré vyskúšať aj inú SIM kartu alebo rovno požiadať operátora o výmenu ak je SIM už staršia.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Fenix » Ned 26. Okt 2014 20:52:15

ahoj myslel som aj na simku ...(má cca 2 roky) no pred Cube som mal už pomerne starú nokiu kde sa to nikdy nestalo takže myslím že to vtom nebude skorej som si myslel že či nerobí galibu nahodou softver clean master
Fenix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Ned 26. Okt 2014 20:19:38
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 26. Okt 2014 20:57:18

Ak sa ti to prejavuje aj po obnove na vyrobné nastavenie tak by som určite isiel do tej výmeny SIM.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Fenix » Ned 26. Okt 2014 21:04:29

oky skúsim teda vyrobne nastavenie ale aj tak my to nejde do hlavy podla mna to bude zlý telefon
Fenix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Ned 26. Okt 2014 20:19:38
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 26. Okt 2014 21:37:26

Sprav ten reset a vyskúšaj aj vymeniť SIM ak nepomôže tak reklamácia.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Fenix » Pon 27. Okt 2014 13:25:42

Ahoj má Prestigio 5504 čistý android ?...A na forach som sa dočital že Cube maju slabý signál a niekedy nefunguje 3G sieť. idem ho vrátiť
Fenix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Ned 26. Okt 2014 20:19:38
mobil:
tablet:

Poslaťod Fenix » Uto 04. Nov 2014 17:55:10

LOCK
Fenix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Ned 26. Okt 2014 20:19:38
mobil:
tablet:


Späť na Smartfóny

TOPlist