Odpovedať: Pixel 9 – ktorý si vybrať?

• Deprecated: Funkcia seems_utf8 sa od verzie 6.9.0 nepoužíva! Použite namiesto toho wp_is_valid_utf8(). in /var/www873/p61456/mojandroid.sk/sub/androidforum/wp-includes/functions.php on line 6260

Deprecated: Funkcia seems_utf8 sa od verzie 6.9.0 nepoužíva! Použite namiesto toho wp_is_valid_utf8(). in /var/www873/p61456/mojandroid.sk/sub/androidforum/wp-includes/functions.php on line 6260

Deprecated: Funkcia seems_utf8 sa od verzie 6.9.0 nepoužíva! Použite namiesto toho wp_is_valid_utf8(). in /var/www873/p61456/mojandroid.sk/sub/androidforum/wp-includes/functions.php on line 6260
    Maximilian Rezo

člen
    18. augusta 2026 o 14:18

Ešte mi k tomu napadlo, že pri tom 9 Pro by som asi pozeral aj na to, ako často človek reálne využije ten teleobjektív. Je to určite plus, ale veľa ľudí podľa mňa aj tak väčšinu času fotí hlavným foťákom a zoom vytiahne len občas. Preto by ma celkom zaujímalo, či ten rozdiel oproti klasickej 9-tke človek cíti aj po pár mesiacoch používania, alebo je to skôr vec, ktorá poteší zo začiatku. Máte niekto obe verzie porovnané dlhšie?