Odpovedať: Potrebujem radu

• Deprecated: Funkcia seems_utf8 sa od verzie 6.9.0 nepoužíva! Použite namiesto toho wp_is_valid_utf8(). in /var/www873/p61456/mojandroid.sk/sub/androidforum/wp-includes/functions.php on line 6260

Deprecated: Funkcia seems_utf8 sa od verzie 6.9.0 nepoužíva! Použite namiesto toho wp_is_valid_utf8(). in /var/www873/p61456/mojandroid.sk/sub/androidforum/wp-includes/functions.php on line 6260

Deprecated: Funkcia seems_utf8 sa od verzie 6.9.0 nepoužíva! Použite namiesto toho wp_is_valid_utf8(). in /var/www873/p61456/mojandroid.sk/sub/androidforum/wp-includes/functions.php on line 6260
    Maximilian Rezo

člen
    15. augusta 2026 o 10:08

Diky moc za odpoveď, tohto som sa popravde najviac bál. Ten prasknutý plast by ma asi riadne štval a kvôli tomu hluku a teplotám som vôbec zakladal túto tému. Takže ten TUF asi definitívne škrtám zo zoznamu, nechcem zbytočne riskovať. Ten Zephyrus sa mi inak celkom pozdáva. Príde mi to také decentnejšie. Radšej si teda fakt ešte chvíľu počkám, niečo dosporím a pôjdem do tej ROG série, nech mám na pár rokov svätý pokoj. Keď už by som teda išiel do tých drahších, vieš mi ešte poradiť s grafikou? Bude mi na najbližšie povedzme 3 či 4 roky stačiť na nové hry aj 4060-tka, alebo už radšej pozerať po niečom silnejšom, aby to stíhalo? 🙂