Odpovedať: Potrebujem radu

• Deprecated: Funkcia seems_utf8 sa od verzie 6.9.0 nepoužíva! Použite namiesto toho wp_is_valid_utf8(). in /var/www873/p61456/mojandroid.sk/sub/androidforum/wp-includes/functions.php on line 6260

Deprecated: Funkcia seems_utf8 sa od verzie 6.9.0 nepoužíva! Použite namiesto toho wp_is_valid_utf8(). in /var/www873/p61456/mojandroid.sk/sub/androidforum/wp-includes/functions.php on line 6260

Deprecated: Funkcia seems_utf8 sa od verzie 6.9.0 nepoužíva! Použite namiesto toho wp_is_valid_utf8(). in /var/www873/p61456/mojandroid.sk/sub/androidforum/wp-includes/functions.php on line 6260
    Tomáš Kanálik

Administrátor
    11. augusta 2026 o 13:59

Zdravím, s Asus TUF notebookmi mám skúsenosť. Žiaľ, nepríjemnú. Sú na tom zle konštrukčne (mne aj kamarátovi praskol zadný plast na obrazovke) a sú nepríjemne hlučné a horúce v záťaži. Ak je cieľom ušetriť peniaze, TUF je budget možnosť ktorá má svoje muchy. Väčšinou majú kvôli zlému chladeniu aj obmedzený výkon grafiky. Séria ROG je síce drahšia, ale za mňa aj výrazne kvalitnejšia. Rovnako som bol spokojný so Zephyrusmi. Notebooky sú dnes veľmi drahé kvôli pamäťovej kríze sami o sebe 😀