Zalohovanie Samsung S6 do PC...

Poslaťod Edulicek » Ned 17. Apr 2016 16:03:40

OOuuu takze mam takyto problemik.Neda sa mi zalohovat moj Samsung S6 do PC cez Smart Switch...v PC mi vypisuje ze musim udelit nejake docasne povolenia v mojom smartfone.Minuly mesiac ked som ho zalohoval bolo vsetko OK.Poradite?
Prílohy
problem zaloha na samsung switch.jpg
problem zaloha na samsung switch.jpg (80.56 KiB) Zobrazené 2761 krát
Edulicek
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 30. Sep 2015 7:26:23
mobil: Lenovo VIBE Z2 PRO
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 17. Apr 2016 16:08:24

V správcovi aplikácií otvor aplikáciu na ktorá slúži na zálohovanie , otvor povolenia a označ všetky položky.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Edulicek » Ned 17. Apr 2016 16:11:11

Po lopate prosim ta... :-) ...skusil som kadeco oznacit.Skos ma navigovat.Dakujem.
Edulicek
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 30. Sep 2015 7:26:23
mobil: Lenovo VIBE Z2 PRO
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 17. Apr 2016 16:16:06

Nepoznám menu tak musíš brať ohľad že som ťa navigoval iba povrchne.
Nastavenie - Aplikácie - nájdi aplikáciu ktorá má na starosť zálohovanie
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Edulicek » Ned 17. Apr 2016 16:26:35

Vsetko povolene mam....oj a nefunguje :-(
Edulicek
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 30. Sep 2015 7:26:23
mobil: Lenovo VIBE Z2 PRO
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 17. Apr 2016 16:28:16

Skús reštartovať mobil.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Edulicek » Ned 17. Apr 2016 16:32:46

Skusil som snad vsetko.....aj restart....niekde nieco asi nezaskrtnute a Boh vie co a kde...
Edulicek
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 30. Sep 2015 7:26:23
mobil: Lenovo VIBE Z2 PRO
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 17. Apr 2016 16:36:21

V nastaveniach pri Zálohovanie a obnova máš tiež povolené ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Edulicek » Ned 17. Apr 2016 16:40:07

Tam nemam co povolit len automaticku zalohu na cloud samsung
Edulicek
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 30. Sep 2015 7:26:23
mobil: Lenovo VIBE Z2 PRO
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 17. Apr 2016 16:53:17

Toto som našiel pri aplikácií , máš to nastavené ?

https://play.google.com/store/apps/deta ... over&hl=sk

NOVINKY

Poznámka: niektoré zariadenia Galaxy obsahujú aplikáciu Smart Switch Mobile v predvolenom nastavení.
V takom prípade otvorte aplikáciu Smart Switch Mobile ťuknutím na položku [Nastavenia] > [Záloha a resetovanie] > [Otvoriť Smart Switch].
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Ďalší

Späť na Samsung Galaxy S6 (G920)

cron
TOPlist