Aky android do S4 LTE GT-I9505

Poslaťod Martinecko » Str 28. Máj 2014 15:07:02

Ok. mam stiahnute. pouzijem CWM recovery. Mam ten soft potom rootnut? ma to vyznam?
Martinecko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Štv 22. Máj 2014 12:29:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 15:09:31

Teraz nasleduj moje pokyny:
Stiahnutú ROM daj na SD kartu
Vypni mobil a zapni do recovery módu
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Martinecko » Str 28. Máj 2014 15:19:00

Ok. Dakujem. Napis co treba. precitam a urobim.:-) A len tak medzirecou odkial si?
Martinecko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Štv 22. Máj 2014 12:29:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 15:21:27

Backup and Restore
Restore
Spravíš si zálohu



Ak je záloha spravená
Opäť do recovery
Wipe data/ Factory reset
Wipe cache
Install zip - chose zip - vyberieš ROM.zip
Reboot
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Martinecko » Str 28. Máj 2014 15:38:52

Este otazocka. ked zmazem tie cache ostane mi nieco zo stareho androidu? lebo ked som to robil predtym, tak mi zostavali v kolonke phone stare instalacky. ktore mi netreba. da sa neako naformatovat aj samotny ukladaci priestor telefonu? , lebo chcel by som to mat uplne ciste a natiahnuty iba android.
Martinecko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Štv 22. Máj 2014 12:29:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 15:42:33

Toto SD kartu nesformátuje , priestor pre systém áno.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Martinecko » Str 28. Máj 2014 15:47:28

To viem, ze sd kartu nenaformatuje. Len nechapem, ze ked som cez recowery vsetko zmazal- myslim priestor telefonu, tak preco mi tam zostala instalacka hry.
Martinecko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Štv 22. Máj 2014 12:29:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 15:49:18

Nemáš ju na SD karte ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Martinecko » Str 28. Máj 2014 15:54:01

Urcite nie. sd-cku som mal vonku. pripojil som telefon bez sd-cky a v kolonke phone mi zostali po nahodeni noveho androidu. priecinky napr. viber, skype, a rozne ine priecinky aplikacii, ktore som uz dlhu dobu nepouzival.
Martinecko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Štv 22. Máj 2014 12:29:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Martinecko » Str 28. Máj 2014 15:57:39

Mozno blba otazka, ale co sa stane, ked pripojim phone bez sd, otvorim phone oznacim vsetky priecinky vo phone a dam shift delete enter
Martinecko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Štv 22. Máj 2014 12:29:28
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Samsung Galaxy S4 (I9500 ; I9505 ; I9506)

cron
TOPlist