Cyanogenmod sgs3 strata rootu

Poslaťod Erikzet » Str 23. Dec 2015 23:07:01

Ahojte pred dvoma rokmi som si daval cyanogenmod do mojej sgs3. Teraz som sa rozhodol dal najnovsi, takze som si zalohoval cez titanium vsetky data. Nakopiroval gapps a romku do mobilu a cez recovery spravil wipe, nainstaloval romku a gapps. Vsetko prebehlo v poriadku, ale ked som si isiel obnovit data cez titanium, tak mi zrazu pise ze nemam root. Kde som spravil chybu? Budem vdacny za kazdu radu
Erikzet
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Uto 23. Dec 2014 10:57:43
mobil: Samsung Galaxy S3
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 23. Dec 2015 23:10:06

Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6804
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod brm » Štv 24. Dec 2015 8:28:43

V CM treba po čistej inštalácii povoliť root..

Nastavenia - Informácie o telefóne - niekoľkokrát poklep po Čísle zostavy, aby sa Ti ukázali nastavenia pre vývojárov.. potom choď do nastavení pre vývojárov a tam si musíš zapnúť root.. stačí pre aplikácie.

Následne môžeš nainštalovať SuperSU, je to lepšia správa Root povolení ako v tom defaultnom od CM... teda ak Ti to bude fungovať, mne na CM13 pre môj telefón zatiaľ nejde..
Samsung Galaxy S8+ 64GB | OnePlus3 64GB | LG G2 D802 32GB | Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi 16GB

Zálohuj! Zálohuj! Zálohuj!
Obrázok užívateľa
brm
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 681
Registrovaný: Pon 20. Máj 2013 8:04:24
mobil: Samsung Galaxy S8+ 64GB
tablet: Huawei Mediapad M2 10.0

Poslaťod verny94 » Štv 24. Dec 2015 11:04:33

brm ma pravdu.
Výměny prasklých skel, drobné HW opravy, oprava IMEI, unbrick a další.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký dotaz na opravu MT, nebo na chod fóra.
Obrázok užívateľa
verny94
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 1210
Registrovaný: Str 26. Nov 2014 21:26:08
Bydlisko: Kladno - CZ
mobil: Samsung Galaxy S8+
tablet:

Poslaťod Erikzet » Štv 24. Dec 2015 12:08:16

-Stano36 -ked som nainstaloval ten subor cez recovery tak mi zamrzol mobil pri spustani a nic neislo.

-brm- toto mi pomohlo, povolil som root a v titanium mi uz ide aj obnova, ale ked som si nainstaloval supersu, tak mi napise ze binarny subor SU je potrebne aktualizovat. Da mi na vyber NORMALNE alebo TWRP/CWM. Dal som normalne a napise, ze instalacia sa nepodarila.

Takze zhrniem: root uz mam povolene, ale superSU mi nejde.
Erikzet
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Uto 23. Dec 2014 10:57:43
mobil: Samsung Galaxy S3
tablet:

Poslaťod brm » Štv 24. Dec 2015 12:12:34

Erikzet.. presne toto isté mi robí.. práve dnes som skúšal dnešné nightly CM13 a najnovšiu betu SuperSU 2.64.....

Na CM12.1 ešte SuperSU fungovalo dobre....
Samsung Galaxy S8+ 64GB | OnePlus3 64GB | LG G2 D802 32GB | Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi 16GB

Zálohuj! Zálohuj! Zálohuj!
Obrázok užívateľa
brm
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 681
Registrovaný: Pon 20. Máj 2013 8:04:24
mobil: Samsung Galaxy S8+ 64GB
tablet: Huawei Mediapad M2 10.0

Poslaťod Erikzet » Štv 24. Dec 2015 12:43:59

Tak to necham tak kym nebude novsia verzia cm13. Supersu nepotrebujem tak hlavne, ze sa mi dalo vsetko obnovit cez titanium.

Dakujem Vam za pomoc ;)
Erikzet
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Uto 23. Dec 2014 10:57:43
mobil: Samsung Galaxy S3
tablet:

Poslaťod Stano36 » Štv 24. Dec 2015 13:51:41

Je vidieť že nepoužívam CM romky , v možnostiach vývojárov bolo voľakedy ukryté iba rozšírené vypínacie menu.
O možnostiach povolenia rootu píšu aj v otázkach a odpovediach
http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=2
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6804
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO


Späť na Samsung Galaxy S3 (I9300) / Neo (I9301)

cron
TOPlist