Samsung Galaxy S 2

Poslaťod HIISS » Sob 28. Jan 2012 11:10:45

Podelim sa aj ja so skusenostami operatorov ako som pochodil predvcerom.
Takze telefon je z orange na pausal,kartu mam v nom O2-pouzivam Fer,bol som O2 tam aj O2 guru trocha nechapal ze to neni,no sam mal S2 a tiez to v ponuke nemal,tak trocha pozeral telefon ale fakticky nevedel kde ist,vravel ze bud na telefon to dam alebo na gmail..ze to synchronizuje,(ale ako ten gmail funguje,ci musim byt neustale pripojeny k netu,mat ako datove pakety zapnute a po pridani kontaktu do gmail..mi ich hodi aj na tu mailovu stranku ktoru mam na gmail vytvorenu,neviem? )takze zaver z O2 bol taky ze si pytal odomna cislo a to preveri a ozve sa mi:
Bol som v Samsungu-aupark Kosice tam mi povedali ze ano ta moznost pridavania na sim kartu fungovala ale uz je zrusena,ze sa to vyplo..ale z akeho dovodu to uz ja neviem..ani som sa nepytal..a nechapal som to..ze je moznost bud ten telefon alebo gmail,alebo ze robit si zalohy kontaktov ze urobi z toho jednu zlozku akoby mate v PC rar,ale to je hlupost koho to bavi neustale presuvat,kopriovat mazat a tvorit,pytal som sa este aj na aktualizaciu androidu lebo mam 2.3.3 ci je tazke dat novsiu vravel ze nie,napojim mobil na usb kabel a nahrajem KIES spustim a dam aktualizovat a trva do 20min to,pricom v O2 mi vravel ze je to komplikovanejsie pokial som to nerobil tak teraz neviem.pytal som sa aj na osvetlenie displeja u S2 v O2,lebo na S PLUS pri takej istej pridanej hodnote mi displej svietil vyraznejsie,tak ukazal mi v O2 chlapik svoj S2 a vyzeralo to byt to iste,v Samsungu mi povedali ze asi preto nevyzaduje taky silny jas S2 lebo ma kvlaitnejsi displej SUPER AMOLED PLUS,inac tiez boli z toho prekvapeny..nevedeli otom aspon tak sa javily..ale to u veci na okraj nechajme ich)
Bol som v ORange: tam ma pani prenechala pre jedneho pana a ten mi povedal ze ano mali uz dve tri pripady taketo ale ze to je vecou operatora u koho mam sim kartu..nastavenia internetu a tie blbosti nejake kolo toho tak mi to vysvetlil.

Teelfon mam este v povodnom stave nic som don nedaval vobec nic,tak skusim dnes aktualizovat android na 2.3.5 aspon kedze je lepsi,operatori mi vraveli ze ak to urobim nedochadza k ziadnej padnutej zaruke,ibaze by som prepaloval,preto Mustafa sa pytam zen postup ktory si teraz sem dal na stock_rom nema nic s prepalenim a porusenim zaruky? dokazem to aj ja urobit..kedze som to nikdy nerobil.neni to zdlhava robota a jasne je vysvetlena na stranke postup? chcem to skusit ak vravis ze by to malo pomoct? od O2 necakam vobec ze to vyriesia.

PS: telefon som kupil od pana ktory vybral z orange za super cenu 350E mal par hodin so vsetkym,+10E cesta,uz som skusil dat kvoli tej sim karte ho aj na predaj a zarubal som 410E a mal som uz vcera aj jedneho okamziteho kupcu..ale som to odlozil..napokon som sa rozhodol ho nechat asi lebo budem mat zrejme problem aj u dalsieho kusu z orange,cez net nechcem objednavat a potom psoielat aj reklamacka..a nejaky zisk by som z toho nemal kedze toto je vynimocny pripad ako som dobre kupil

Mustafa
k tomu zobrazeniu kontaktov na sim: ja tam mam len Telefion,a svoje vytvorene konto na gmail,to iste ak dam nastavenia tak ulozit nove kontakty do telefon,a gmail svoj,alebo dam nastavenie sa spytat,ale nidke nic SIM KARTA
HIISS
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Uto 27. Dec 2011 16:44:12
mobil:
tablet:

Poslaťod HIISS » Sob 28. Jan 2012 15:48:54

Edit: tak moj problem vyrieseny,skusal som prv ten gmail ako funguje s tyma kontaktami,bol som natym ze ho uz budem vyuzivat,ale chcem som este android aj tak aktualizovat na 2.35 z povodnych 2.3.3 tak som sa pripravil na zalohovanie tych par fotiek co som uz mal v mobile aj kontaktov..a siel do toho,nahral KIES,napojil mobil na usb kabel,predtym nabil poriadne mobil aspon na 80% staci,a pri zapnuti KIESU sa ma spytalo ci aktualizovat firmware dal som ano..prebehli nejake procesy a zacalo instalovat,netrvalo to dlho asi 5min,potom sa mobil restartol..a na velke prekvapnie s cim som nepocital pribudla mi kolonka pridat na sim kartu okrem telefonu a gmail..,takze vyuzivam uz teraz zobrazenie sim karty-kontaktov,nezabudnite si este potom v nastaveniach zobrazenia zaskrnut zobrazit na sim,lebo ak som pridal na sim novy kontakt to neukazalo,neviem mne sa ta SIM karta tam zazrakom objavila,kedze som cital v predoslych prispevkoch kde tu niekto mal problem ze aj tak sa mu nezobrazila po aktualizacii na 2.3.5
HIISS
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Uto 27. Dec 2011 16:44:12
mobil:
tablet:

Poslaťod cirrus » Uto 08. Máj 2012 10:20:37

Zdravim zhruba tyzden dozadu som upgradol adroida z 2.3.5 na 4.0.3. Ma to uz niekto tiež? Su nejake problemy? A vie niekto ake vylepsenia priasa okrem zmenej grafiky. A par inak usporiadanych funkcii?

Diks.
cirrus
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Štv 03. Máj 2012 21:53:28
mobil:
tablet:

Poslaťod mustafa » Str 09. Máj 2012 10:35:37

Hiss, som rad, ze ti to vsetko po aktualizacii funguje, lebo nie kazdy ma take stastie, nakolko kies pri aktulizacii rozlisuje aj verziu pre operatora. Ked mas O2 na ORS verzii a nie je dostupna verzia pre O2, natiahne ti tam ORS verziu, ktora nespolupracuje korektne s O2 SIM, kedze ocakava Orange SIM.

Keby ti tam natahovalo ORS verziu FW, ponuklo by ti 4.0.3, ktory je uz pre orange dostupny.

K tym pojmom.

Stock rom je cista rom poskytovana bud vyrobcom, alebo operatormi v jednotlivych krajinach. Nenahravaju sa cez kies alebo OTA, ale pomocou multiloadera cez PC. Strata zaruky nehrozi.

Custom rom je uzivatelska rom, ktora sa v drvivej vacsine nahrava z SD karty, tu sa vyzaduje root telefonu, teda strata zaruky...

OTA - on the air - aktualizacia dostipna priamo z netu bez potreby PC.

ORS - Orange Slovensko - oznacenie FW na konci nazvu verzie aktializacie
Samsung GT-I9000 Slim Bean 2.7.0 - JB 4.1.2 - i9000XXJVT
Huawei MediaPad ICS 4.0.3 (B005 - kernel 3.0.8)
mustafa
admirál
admirál
 
Príspevky: 207
Registrovaný: Ned 01. Jan 2012 2:53:34
Bydlisko: Levice (SVK)
mobil:
tablet:

Poslaťod stachy » Uto 29. Máj 2012 1:12:11

caute chcel by som sa spytat nejakeho majitela SGSII ako hrajem3 prehravac natomto telefone prip ak by som si kupil kvalitnejsie sluchadla slo by to vpohode ? hlasitost,bass efektya pod...diky
stachy
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Pon 21. Máj 2012 1:10:34
mobil:
tablet:

Poslaťod krankenwagen » Sob 06. Apr 2013 8:21:39

Zdravim, stretol sa niekto s vecou v obrazku? Sem-tam ked sa homebuttonom dostanem na home obrazovku, ostane nejaka ikona ako keby stlacena (ako keby na nej drzim prst). Robi to aj v notifikacnom centre a aj s custom launchermi. Neviete co s tym? Ide o 4.0.4. Ked tuknem inam, ikona sa odznaci. Diky

Obrázok
krankenwagen
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Pia 22. Apr 2011 11:02:26
mobil:
tablet:

Predchádzajúci

Späť na Samsung Galaxy S2 (I9100)

TOPlist