Samsung Galaxy S 2

Poslaťod majko11293 » Pon 05. Sep 2011 19:44:17

asi nie..
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod tomec7 » Ned 25. Sep 2011 0:07:27

Ahojte vsetci
som tu na fore uplny novacik a nikde som nenasiel podobnu temu.tak sa vopred ospravedlnujema ak nahodou...potreboval by som radu.mam novy galaxy s2 a chcem do neho navigaciu offline.mam sygic mobile maps 10 s mapami celej europy.pouzival som to na desire a islo to velmi dobre avsak na SGS2 nejde vobec ta aplikacia.

vie mi niekto poradit nejaku dobru offline navigaciu?mozno nejake linky na stiahnutie,mapy atd...

vdaka
tomec7
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Uto 09. Aug 2011 20:24:54
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Ned 25. Sep 2011 6:18:12

warez sa na tomto fore nerieši :!: navigaciu si kup z marketu a urcite ti pojde. Ak nie, tak ju mozes do 15minut vratit a oni ti vratia peniaze.
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod tomec7 » Ned 25. Sep 2011 8:14:10

v poriadku ale aka je najlepsia?
tomec7
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Uto 09. Aug 2011 20:24:54
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Ned 25. Sep 2011 8:18:07

Sygic
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod tomec7 » Ned 25. Sep 2011 11:23:34

a nevies cenu?viem ze na markete je na 7 dni zdarma...ale kolko potom stoji licencia
tomec7
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Uto 09. Aug 2011 20:24:54
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Ned 25. Sep 2011 11:27:21

15eur
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod Flowy » Štv 29. Sep 2011 13:58:51

VOTRELEC005 píše:Ake mate puzdra ? Je asi kupim toto> http://www.alza.sk/belkin-grip-graphix-d249586.htm

SGSII, fakt nema taku konstrukciu ako Sensation... Je o dost horsia. Inak, spadol mi n a zem asi 30cm a praskol displej. Takze tak, oprava 150E, ale je lepsi ako tamten povodny, bol trocha nazltly....


mne spadol z metra na beton displeyom (ked som ho vyberal z puzdra je fakt tenky) ... ma nejake odreniny na plastovych listach okolo displeya ale inak je uplne cisty ... otvoril sa zadny kryt ktory je prichyteny len zapadkami po vsetkych stranach cize sa musel dost ohnut ... ani sa nevypol a sklo je uplne ciste
Flowy
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Štv 29. Sep 2011 13:38:33
mobil:
tablet:

Poslaťod pitr37 » Štv 29. Sep 2011 15:04:35

Chvalabohu,mne tiež už padol 2x na betón,ked som ho vyberal z vrecka,tiež 100%stav bez skrabanca.
HTC evo 3D
LiquidSmoothOficial®
pitr37
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 710
Registrovaný: Štv 10. Feb 2011 15:19:02
mobil:
tablet:

Poslaťod tomec7 » Štv 29. Sep 2011 15:54:20

caute
neviem kam zaradit temu tak ju dam sem.mam taky problem ze ked sa chcem cez zdielanie netu na svojom booku pripojit s sgs2 na wifi tak mi vobec nenajde siet.ine notebooky aj mobily tu siet v pohode najdu a sgs2 nie.inac wifi ide v pohode...vsetky normalne routre najde v pohode len hotspot z booku nechce...cim to moze byt?je nejaka aplikacia nato?nemoze byt ze sgs2 nejaky typ signalu wifi nevie prijat?

este taka perlicka.ked som hladal cez WIFI ANALYZER(aplikacia z marketu) tak mi tam tu siet ukazalo.lenze tam sa neda pripojit.a cez WIFI FINDER(tiez aplikacia) mi ju neukaze vobec...

tak kde do certa moze byt problem?taky drahy telefon a toto...

dakujem vsetkym za pomoc
tomec7
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Uto 09. Aug 2011 20:24:54
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Samsung Galaxy S2 (I9100)

cron
TOPlist