Pomoc- S2 nejde odblokovať :(

Poslaťod tatkorecords » Pon 28. Okt 2013 12:38:39

Mám Samsung galaxy S2 (4.0.3). Do teraz som mal casto problem, ze sa mi mobil z nicoho nic vypol a ked som ho zapol mal som ho uplne vybity aj ked som mal pred minutou aj sto percent.... Toto som ale este neriesil lebo pripojenim na nabku sa to zlepilo ale teraz mam novy a vaznejsi problem.

Dnes som zapol fb cez appku ako kazdy iny den a zrazu sa mi vypol mobil. Nabehol az ked som ho pripojil na nabijacku. Problem ale je, ze ked sa zapol nabehla mi hned zablokovana obrazovka- Lockscreen) a ked chcem mobil odblokovat pri pohybe prstom po displeji, mobil za kazdym sekne, nejde s nim nic spravit a sam sa resetne. A potom sa to opakuje. Mobil je teraz absolutne nepouzitelny a neviiem si rady... Ak sa tu najde niekto, kto mi vie poradit budem mu moc vdacny. :)
tatkorecords
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Sob 09. Feb 2013 20:10:46
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pon 28. Okt 2013 19:45:49

Ahoj resetni mobil na výrobné nastavenie a vyskúšaj či sa napraví.



Upozornenie! Všetky dáta budú stratené!

1. Stlačte spoločne hlasitosť hore + tlačidlo s domčekom + tlačidlo zapínania
2.Pustite tlačitka na telefóne, keď sa objaví logo Samsung ( dostalimste sa do Recovery módu )
3.Vyberte tlačítkom hlasitosti "Wipe data / Factory reset" a potvrďte pomocou tlačítka zapínania
4.Vyberte "áno" tlačitkom pre ovládanie hlasitosti a potvrďte tlačidlom zapnúť
5.Čakajte pokiaľ sa Formátovanie neskončí
6.Zvoľte "reštart"
7.Čakajte kým sa telefón reštartuje
A je to!
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod tatkorecords » Pon 28. Okt 2013 20:37:04

Tak uz sa mi podarilo mobil normalne odblokovat, sekundu ide, potom je zrazu cela obrazovka cierna a nasledne vyhodi tabulku s textom : Aplikacia TwLauncher sa zastavila. Stlacim na moznost OK, ktora je jedina a nasledne sa cely proces opakuje... Na toto viete nieco poradit? Nechcel by som prist totiz o tie kntaky a s tym rr na tovarenske o vsetko pridem. Ak nie je ina moznost da sa to aj v takejto mojej zlozitej situacii nejako zalohovat pred resetom?
tatkorecords
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Sob 09. Feb 2013 20:10:46
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pon 28. Okt 2013 20:42:27

Kontakty by si mohol záloovať cez KIES ale keď ich máš uložené v Google tak po prihlásení sa do Google sa ti zosynchronizujú.
Určite by som ten reset skúsil.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod tatkorecords » Uto 29. Okt 2013 14:18:35

Resetol som mobil na tovarenske nastavenia. Lenze ked teraz spustim mobil hned po spusteni sa mi vypne, ze mam vybitu baterku. Nechal som ho nabit vypnuty na 100 percent a zapol som ho a znova sa vypol, ze je vybity. Skusal som to aj s nahradnou baterkou a stale to iste. Viete mi na toto nieco poradit?
tatkorecords
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Sob 09. Feb 2013 20:10:46
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 29. Okt 2013 17:40:14

Malo sa to napraviť a nie viac pokaziť.
Akú verziu androidu tam máš ?
Mohol by si tam dať nový firmware cez ODIN.
http://www.androidpit.com/android-4-1-2 ... ad-it-here



Video je iba ako ukážka.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO


Späť na Samsung Galaxy S2 (I9100)

TOPlist