Samsung galaxy S (GT-I9000) problematické Flashovanie

Poslaťod Stano36 » Pon 14. Jan 2013 20:59:29

Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6804
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod paliali111 » Pon 14. Jan 2013 21:06:18

Idem to skusit tak som zvedavy. diky moc za radu
paliali111
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Ned 13. Jan 2013 14:16:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pon 14. Jan 2013 21:09:34

Skús , budem ti držať palce.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6804
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod paliali111 » Pon 14. Jan 2013 21:40:48

takze som to spravil podla tohto navodu nainstalovalo ale hodilo ma to zase len do system recovery. Myslim ze tam nieco nieje v poriadku napr.: E:copy_dbdata_media:Cant mount/dbdata your storage not prepared yet.please use UI men u for format and reboot actions. Media files copy failed ....dalsie hlasenie: Cache wipe failed .... takže čo teraz??? :(
paliali111
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Ned 13. Jan 2013 14:16:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pon 14. Jan 2013 21:54:58

link na firmvare nefunguje odkial si stiahol ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6804
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod paliali111 » Pon 14. Jan 2013 22:07:22

paliali111
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Ned 13. Jan 2013 14:16:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pon 14. Jan 2013 22:11:35

V tom firmvare boli všetky potrebne súbory ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6804
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod paliali111 » Pon 14. Jan 2013 22:13:22

jeden s priponou tar.md5
paliali111
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Ned 13. Jan 2013 14:16:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pon 14. Jan 2013 22:14:46

prekontroluj to z týmto návodom
http://sgalaxy.cz/forum/sgs-firmware/(navod)-obnova-ofi-firmware-rom-(xez-vdc-tmz-o2c-ird-)/
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6804
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod paliali111 » Pon 14. Jan 2013 22:19:47

Presne podla tohto som to vcera robil lenze ked som stiahol ten odkaz nebolo tam tolko suborov ako sa tam pise:
2. Vlozte pozadovane subory do :
PIT=s1_odin_20100512.pit
PDA=vacsinou ma subor v nazve CODE velkostou je najvacsi
PHONE=vacsinou ma subor v nazve MODEM
CSC=vacsinou ma subor v nazve CSC

csc a phone tam neboli takze som ich vynechal
paliali111
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Ned 13. Jan 2013 14:16:28
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Samsung Galaxy S (I9000)

cron
TOPlist