samsung galaxy ace

Poslaťod Locky_Gaming » Pia 03. Jan 2014 17:55:13

Potrebujem pomoc ked zapnem telefon zasvieti len obrazovka a tam pise Samsung Galaxy ACE GT-s5839i a tu na stranke som sa docital že musim opäť nainštalovať software ale ja bi som už nechcel GT-s5839i ale GT-s5830i dalo bi sa to neako? ak áno tak ako?
Locky_Gaming
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Pia 03. Jan 2014 17:45:40
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 03. Jan 2014 20:43:07

Musíš si tam dať iba to čo si mal S5839i lebo si môžeš poškodiť mobil a už tam nedáš nič.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6840
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Locky_Gaming » Sob 04. Jan 2014 11:45:38

aha a ako to mám urobiť?
Locky_Gaming
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Pia 03. Jan 2014 17:45:40
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 04. Jan 2014 14:18:11

Stiahni si firmware z tejto stránky http://www.sammobile.com/firmwares/1/?m ... &pcode=TMS ale musíš sa zaregistrovať.
Nainštaluj cez ODIN , návod ako to spraví najdeš tu : http://www.mojandroid.sk/2013/02/26/sam ... din-navod/
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6840
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Locky_Gaming » Pon 06. Jan 2014 13:53:34

ale na tej stranke android.sk píšee že si mám stiahnuť neaký program kies ale ako to mám urobiť keď mi nejde zapnuť?
Locky_Gaming
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Pia 03. Jan 2014 17:45:40
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pon 06. Jan 2014 19:37:28

KIES sťahuješ a inšatuješ do PC a to iba kvôli ovládačom.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6840
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod ja_som_amater » Pon 06. Jan 2014 19:53:44

Alebo sa vyser na kies,a usb driver si nainstaluj odtialto: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961956

Softwer si mozes stiahnut aj odtialto: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-s5839i

6ty zozhora TMS,

Pokial ti nieco nepojde,tak treba dat trojsuborovu romku,

Alebo navstiv web

sgalaxy.cz je to web priamo pre tamtung :lol:

Mala OT: s5839i a s5830i su HW uplne rovnake telefony, soft sa daju zamienat
pozor ale na s5830 (bez i) to je uplne iny HW (aj aj soft je iny)
Obrázok užívateľa
ja_som_amater
admirál
admirál
 
Príspevky: 269
Registrovaný: Pon 06. Jan 2014 13:57:37
mobil: S3 - Note3
tablet:

Poslaťod Locky_Gaming » Uto 07. Jan 2014 12:08:49

[quote="ja_som_amater"] Aha tak dik a ako je možne že GT-s5839i a GT-s5830i sú rovnake?
a s tej stranky na ten software čo si mi poslal sa to sťahuje ako? :)
Locky_Gaming
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Pia 03. Jan 2014 17:45:40
mobil:
tablet:

Poslaťod ja_som_amater » Uto 07. Jan 2014 13:11:41

Tie telefony su rovnake, jak processor,ram,display, su harwardovo uplne rovnake tak sa tam da zamenit softwer,

Navstiv www.sgalaxy.cz
Obrázok užívateľa
ja_som_amater
admirál
admirál
 
Príspevky: 269
Registrovaný: Pon 06. Jan 2014 13:57:37
mobil: S3 - Note3
tablet:

Poslaťod Locky_Gaming » Str 08. Jan 2014 16:14:05

aha a ako sa sťahuje ten software s tej stranky neako to nejde.
Locky_Gaming
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Pia 03. Jan 2014 17:45:40
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na Samsung Galaxy Ace (S5830i - S5839i)

cron
TOPlist