Aplikácia bola neočakávane zastavená

Poslaťod martin357 » Str 28. Máj 2014 8:29:41

Mám samsung galaxy ace s5830i android 2.3.6 na väčšine hier, ktoré keď spúšťam mi vypisuje: Ľutujeme Aplikácia Farm Heroes Saga (proces com.king) bola neočakávane zastavená.

Ako sa dá vyriešiť tento problém aby to neukazovalo?
martin357
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 8:22:53
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 9:07:54

Robí to od začiatku ? Vymaž dáta aplikácie a skús.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod martin357 » Str 28. Máj 2014 9:13:12

Vymazal som a stále to nefunguje.
martin357
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 8:22:53
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 9:20:16

Robí ti to od začiatku alebo hru si iba teraz stiahol ?
Máš dostatok voľného miesta ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod martin357 » Str 28. Máj 2014 9:22:49

Hru som teraz stiahol . mám voľných cca 70mb internu pamäť. A mám aj root. Lenže mám ďalší problém urobil som Factory Reset (vybral som sim kartu a sd kartu) teraz keď spúštam mobil tak mi tam ukazuje najskôr to ako tam idu tie čiary a ukáže samsung na modrom a potom mi ukáže samsung na čiernom a to bliká a stále to ukazuje dookola a mobil sa nezapne. dúfam že si pochopil.
martin357
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 8:22:53
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 9:26:28

Root si robil ty ? SD karta nebola použitá na zväčšenie internej pamäte ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod martin357 » Str 28. Máj 2014 9:30:02

Ano Root som robil ja. Nie nebola použitá teda aspoň myslím, z internej pamäte presúvam aplikácie na SD Kartu.

Teraz by som potreboval hlavne zistiť ako zapnem telefon? kedže mi to ukazuje dookola a nezapne sa.
martin357
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 8:22:53
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 9:31:25

Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod martin357 » Str 28. Máj 2014 9:53:57

Netuším ako to urobiť keďže mobil mi nejde napojiť na pc
martin357
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 8:22:53
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 10:01:45

Musíš ho pripojiť v download móde , ani ten ti nefunguje ?


Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Ďalší

Späť na Samsung Galaxy Ace (S5830i - S5839i)

TOPlist