Aplikácia bola neočakávane zastavená

Poslaťod martin357 » Str 28. Máj 2014 11:36:27

hej odkazy už sú neplatné
martin357
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 8:22:53
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 11:47:21

tak na root je upd_1.zip na uložto odkaz funkčný
na recovery je ClockWorkModAce.zip na uložto odkaz funkčný
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6840
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod martin357 » Str 28. Máj 2014 11:49:46

upd_1.zip mi nechce stiahnuť ukazuje mi že je tam vírus.
martin357
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 8:22:53
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 11:54:04

Vypni antivírak
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6840
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod martin357 » Str 28. Máj 2014 12:02:53

Vypol som antivirus potom mi to zablokovalo chrome tak som skusil ísť cez exlporer a ten mi to tiež zablokoval.
Nejaký link na iný súbor nemáš?
martin357
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 8:22:53
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 12:08:56

Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6840
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod martin357 » Str 28. Máj 2014 12:30:28

dobre dik rootol som si ho aj som si tam dal clockworkmod. Nevieš ešte poradit ako ukladat data z hier,aplikácii na sd kartu?
martin357
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 8:22:53
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 12:40:17

tu je aj návod ako vytvoriť oddiel na SD karte
http://www.ingbrzy.eu/android/galaxy-ac ... re-app2sd/

a to je to čo som sa ťa pýtal , mobil bude používať SD kartu ako svoju intenú pamäť a bez SD karty ti mobil nepôjde.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6840
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod martin357 » Str 28. Máj 2014 13:09:04

A ešte ak mi ukáže že aplikácia bola neočakávane zastavená tak je to kvoli čomu?
martin357
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 8:22:53
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 13:25:54

Aj teraz po Factory resete sa ti to objavilo ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6840
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

PredchádzajúciĎalší

Späť na Samsung Galaxy Ace (S5830i - S5839i)

cron
TOPlist