Samsung Galaxy Ace - nejde zapnut

Poslaťod valky » Pon 25. Júl 2011 10:16:34

Ahoj, viem, ze sa tu uz tema so samsungom a jeho nestartovanim nachadza, ale je to tam skor o tom, ze ho treba odniest na reklamaciu. Mna zaujima, ci to nerozchodim doma. ;)

Problem: Vcera mi kamos stahoval nejake aplikacie do fonu a on sa potom pekne krasne vypol a uz sa viac neda zapnut. Nefunguje ani hard reset, telefon sa da vypnut a po zapnuti naskoci cierna obrazovka, kde svieti samsung a telefon len vibruje. Myslim, ze je problem so softwarom. Tak manici, co vy na to? Urobim s tym nieco? Alebo predsa len ta reklamacia v orangi?
valky
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon 25. Júl 2011 9:49:07
mobil:
tablet:

Poslaťod Mardy » Pon 25. Júl 2011 10:27:39

Dostan sa do recovery menu (alebo take cosi), myslim, ze sa tam dostanes podrzanim tlacitka Power+volume a tam Reset to factory settings pripadne cosi take :D Uz som to davno nemusel urobit, tak nepamatam presne, ale tiez mi to robilo ked som potahal kopec veci... Na nete som nasiel k tomu navod, ako to opravit...
Samsung Galaxy S+ 4.4.4 K^Kernel 3.4.94 OC_UV_406MB CM 11.0 release8
Mardy
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 78
Registrovaný: Pia 11. Feb 2011 11:55:45
Bydlisko: Kysak/Brno
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Pon 25. Júl 2011 10:32:06

do Recovery sa nedostane pokial ho nema flashnute a to bez rootu nejde ;)

Vojdi do Bootloadera popripade Fastbootu. Do bootloadera sa dostanes stlacenim a drzanim tlacidla volume- a stlacenim tlacidla power. Tam zvol Clear Storage.
Do Fastbootu sa dostanes stlacenim a drzanim tlacidla spät a stlacenim tlacidla power. Tam zvol bootloader a v bootloaderi zvoj Clear Storage. Je uplne jedno či to spraviš rovno cez bootloader, alebo do bootloadera vojdes cez Fastboot.
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod valky » Pon 25. Júl 2011 10:43:57

nuz..nech robim..co robim..telefon sa vzdy len vypne a zapne do povodneho stavu..ziadne boot neviem co sa nekona.. :(

a to som mala pocit..ze nie som az taky uuuplny blbec.. :(

a doplnam..ze som to vyskusala uz milionkrat (obrazne :P) a telefon furt len zavibruje.. a ignoruje ma dalej..nedostanem sa k bootovaniu.. :(
valky
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon 25. Júl 2011 9:49:07
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Pon 25. Júl 2011 10:49:44

tak to robiš zle..kazdy telefon s androidom sa musi dat zapnut aj v "nudzovom rezime" alebo ako to nazvat...skus nejake ine kombinacie..napr. to potvrdovace tlacidlo+power alebo volume-+to tlacidlo....skusaj, nejako to ist musi..
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod valky » Pon 25. Júl 2011 11:19:54

..dobre..dostala som sa do recovery systemu...
..viem sa dostat k styrom polozkam

reboot system now (to som skusala a nic sa neudialo, stale sa nezapne)

aplly sdcard:update.zip

wipe data/factory reset

wipe cache partition

a spustacom je Menu+Power...len ak by to niekto potreboval :)
valky
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon 25. Júl 2011 9:49:07
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Pon 25. Júl 2011 11:25:03

zvol wipe data/Factory Reset.
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod valky » Pon 25. Júl 2011 11:37:34

..zvolila som... napisalo finished... aaa...huraaaaaaaaaaaaaaaa :)))

..dakujem veeelmi pekne...sice opat prazdny telefon..ae fungujeeee!!!! :-*
valky
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon 25. Júl 2011 9:49:07
mobil:
tablet:

Poslaťod Galaxy Ace » Uto 25. Dec 2012 20:48:33

teraz sa mi stalo to isté..robil som to isté ako ty...ale neviem ako dlho mám držať tie tlačidlá..pretože mne nič nenabehne..ja ked držím to tlačidlo na zapnutie a to stredové s predu nič nerobí...len sa vypne mobil...
Galaxy Ace
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Uto 25. Dec 2012 10:57:04
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 25. Dec 2012 21:20:09

Ahoj , musíš to robiť pri vypnutom mobile.

Factory reset - Pomocou Recovery:
1.) Telefón vypneme a zapneme v "Recovery Mode" - stredné tlačítko OK + zapínanie - držať kým sa neobjaví nápis SAMSUNG, potom pustiť...
2.) Vyberieme "Wipe data/factory reset" (Pohyb v menu - pomocou tlačidiel hlasitosti a potvrdenie OK...)
3.) Potvrdiť
4.) Vyberieme "wipe cache partition"
5.) Potvrdiť
6.) Reštart

Návod pre Samsung Galaxy Ace S5830
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6809
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Ďalší

Späť na Samsung Galaxy Ace (S5830)

TOPlist