(proces com.android.vending)

Poslaťod Sibnuty » Štv 04. Aug 2016 17:31:34

zdravim, pomozte mi prosim rozbehat google play, po kliknuti na google play mi vyskakuje tato hlaska, skusal som uz factory reset aj novu rom,data aj wipe reset stale je s tym problem. vsetko co som na nete nasiel.

model samsung gt s5830

presunute
Sibnuty
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Uto 01. Apr 2014 19:02:21
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Štv 04. Aug 2016 17:50:43

Skús preinštalovať Služby Google Play
http://www.apkmirror.com/apk/google-inc ... -download/
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Sibnuty » Štv 04. Aug 2016 18:22:06

a to stahujem priamo do fonu, ci do Pc cez kabel na kartu? ci ako?
Sibnuty
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Uto 01. Apr 2014 19:02:21
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Štv 04. Aug 2016 18:28:17

To je jedno ako tk stiahneš. Daj to na SD kartu a nainštaluj v mobile .
Nezabudni povoliť inštaláciu z neznámych zdrojov.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Sibnuty » Štv 04. Aug 2016 18:42:45

hm, furt to same, akurat google play zacal vyhadzovat hlasku o neplatnom certifikate, to uz neviem co je.
Sibnuty
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Uto 01. Apr 2014 19:02:21
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Štv 04. Aug 2016 19:16:28

Nainštaluj si aj Obchod Google Play
http://www.apkmirror.com/apk/google-inc ... -download/
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Sibnuty » Pia 05. Aug 2016 6:53:55

zdravim, nepomohlo an to, idem pohladat neaku inu rom, potom sa ozvem ci pomohlo.
Sibnuty
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Uto 01. Apr 2014 19:02:21
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 05. Aug 2016 7:00:16

Ak máš Cyanogen tak si preinštaluj GAPPS.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Sibnuty » Pia 05. Aug 2016 12:50:41

neviem, uz som vyskusal zo 4 ale furt neaky problem, bud to fici ale je to hrozne pomale alebo to nefici. nemas tam neaku poruke ? vsetko co vygooglim je tak z 2013.ako chapem ze to je stary fon a nikto sa v tom uz nevrta, ale ty mas urcite lepsi prehlad.:) mam tam 2,3,6
Sibnuty
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Uto 01. Apr 2014 19:02:21
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 05. Aug 2016 13:18:50

Len stále neviem či máš oficiálnu alebo custom rom.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Ďalší

Späť na Samsung Galaxy Ace (S5830)

cron
TOPlist