Galaxy Ace 3G

Poslaťod eurodancer » Str 29. Jún 2011 18:09:28

Caute, dnes som si kupil svoj prvy mobil s androidom a potreboval by som sa poradit. Ma v hornej liste stale svietit ikonka 3G a pod nou sipky? Obcas blikaju, zda sa mi ze je telefon pripojeny k internetu a potreboval by som to vypnut. Mohli by ste mi poradit ako? Nemam totiz ziaden datovy balik, chcem sa pripajat cez wi-fi. Dakujem velmi pekne
eurodancer
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Str 29. Jún 2011 17:36:30
mobil:
tablet:

Poslaťod Romualdo » Str 29. Jún 2011 18:12:24

ja to mam t: Nastavenia/Bezdrotove siete/Mobilne siete/Prenos udajov - toto vypni a net ti pojde iba cez wifi
Obrázok

Android 4.1.2 JellyBean
Obrázok užívateľa
Romualdo
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1234
Registrovaný: Sob 27. Nov 2010 14:16:23
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Str 29. Jún 2011 18:13:38

Nastavenia/Bezdrotova komunikacia a siete/Mobilna siet/odskrtni

popripade mozes ist do menu, tam zvolit Nastavenie (ale to s takym klobukom a palickou v ikonke), pretukat sa k volbe sieti a vybrat "Len wi-fi"
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod eurodancer » Str 29. Jún 2011 18:34:37

Romualdo: Ano, uz som to vypol, dakujem necakal som tak rychlu odpoved. :)

majko11293: To znie zaujimavo, ale neviem to najst. Staci ked som pouzil ten prvy sposob od Romulada? Bude to treba vypinat stale, alebo si to mobil zapamata? Dakujem
eurodancer
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Str 29. Jún 2011 17:36:30
mobil:
tablet:

Poslaťod Romualdo » Str 29. Jún 2011 18:40:01

to si uz zapamata, ale obcas to mozes kuknut :D len tak preventivne, lebo mne uz raz prisla faktura za internet :lol: ale to vtedy som mal cerstvo preinstalovany system a som si to zabudol vypnut
Obrázok

Android 4.1.2 JellyBean
Obrázok užívateľa
Romualdo
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1234
Registrovaný: Sob 27. Nov 2010 14:16:23
mobil:
tablet:

Poslaťod eurodancer » Str 29. Jún 2011 18:47:51

Ok takze teraz urcite ziadnym sposobom nie som pripojeny na net, bez toho aby som o tom vedel? Lebo ked prejdem na Aplikacie - Spustene sluzby, tak mi ukazuje nejake procesy

Aktualizacia softwaru - 4,3 MB
DM Service - pri tomto mi pocita nejaky cas
SNS - 3,2 MB
SNS Service - tiez cas
Google Services framework - 5,8 MB
Google Messaging Service - cas
Obsah DRM - 2,3 MB
OmaDrmConfig - cas
Klavesnica Samsung - 6,9 MB
AxT9IME - cas
eurodancer
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Str 29. Jún 2011 17:36:30
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Str 29. Jún 2011 18:49:37

ked si spravil to co som ti napisal tak ano, niesi pripojeny..
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod eurodancer » Str 29. Jún 2011 19:03:41

Nesiel som cez prenos udajov, to som v nastaveniach nenasiel, tu je cesta cez ktoru som isiel

Nastavenia - Bezdrotove siete - Mobilne siete - Pouzit paketove data, to bolo zelenou, teraz je sive.
eurodancer
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Str 29. Jún 2011 17:36:30
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Str 29. Jún 2011 19:09:54

toto si neskusal??
majko11293 píše:popripade mozes ist do menu, tam zvolit Nastavenie (ale to s takym klobukom a palickou v ikonke), pretukat sa k volbe sieti a vybrat "Len wi-fi"

predsa len, istota je istota..
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod eurodancer » Str 29. Jún 2011 19:11:49

majko11293 píše:popripade mozes ist do menu, tam zvolit Nastavenie (ale to s takym klobukom a palickou v ikonke), pretukat sa k volbe sieti a vybrat "Len wi-fi"


Velmi rad by som to tak nastavil, ale nikde to neviem najst. Nemas niekde prosim nejaky screen ako to vyzera?
eurodancer
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Str 29. Jún 2011 17:36:30
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na Samsung Galaxy Ace (S5830)

TOPlist