Samsung Galaxy Ace II - problém

Poslaťod Malern » Ned 24. Nov 2013 14:49:15

Áno, viem, že som idiot, keď som sa púšťal do niečoho čomu nerozumiem, no čo už so mnou ...

Takže, minule som urobil oficiálny update môjho Galaxy Ace II z 2.3.6 na 4.1.2 Bohužiaľ som zistil, že sa mi telefón strašne spomalil a nebol som s tým spokojný a tak som sa rozhodol, že skúsim downgrade. Použil som program Odin - všetko som urobil podľa návodu a downgrade bol úspešný, no teraz mi po zapnutí nabehne iba nápis Samsung Galaxy Ace II a nič sa nedeje. Skúšal som sa dostať i do recovery móde, no telefón sa mi len reštartuje.

Neviete čo s tým urobiť ? Berte ohľad na to, že som amatér. Ktorú ROMku by som mal použiť ?
Malern
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 13
Registrovaný: Ned 24. Nov 2013 14:32:42
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 24. Nov 2013 15:07:01

Ahoj , ktoré Ace 2 máš ? Sú tri verzie i8160 , i8160L a i8160P. Firmware si dal správne ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Malern » Ned 24. Nov 2013 15:13:33

Ahoj, sťahoval som odtiaľto - http://sampro.pl/firmware/android/samsung-i8160/

Slovakia 2.3.6 je tam 3-krát a ja som stiahol tú prvú -

I8160BOLE1 I8160XXLE1 I8160TMSLE2 05.2012 TMS Slovakia 2.3.6 000000
Malern
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 13
Registrovaný: Ned 24. Nov 2013 14:32:42
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 24. Nov 2013 15:27:15

Máš z t-com ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Malern » Ned 24. Nov 2013 15:42:48

Áno, je to Telekom. Braný v októbri minulého roka.
Malern
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 13
Registrovaný: Ned 24. Nov 2013 14:32:42
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 24. Nov 2013 16:05:32

Firmware si dával dobré , factory reset si robil pre instaláciou ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Malern » Ned 24. Nov 2013 16:10:23

Hmm, nie. Robil som to podľa tohoto návodu a tam sa o tom bohužiaľ nič nepíše. http://androidromupdate.com/2012/11/20/ ... irmware/2/
Malern
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 13
Registrovaný: Ned 24. Nov 2013 14:32:42
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 24. Nov 2013 16:21:19

Skús toto, vyber batériu aspoň na pól minúty
Otázka: Zažil som bootloop alebo telefón len prilepené na úvodnej Logo (telefón zastaví vždy na bootanimation), a to nemožno spustiť normálne?
: Môžete opraviť pomocou voľby režimu obnovy, to:
Boot v režime zotavenie
1.. Stlačte a podržte tlačidlo Volume Up, Home a tlačidlo Power.
2. Používajte klávesy pre ovládanie hlasitosti pre výber, hore a dole a napájanie alebo tlačidla Domov a vyberte možnosť
3. Vyberte vymazať dáta / Factory Reset pomocou tlačidla Domov.
4. Ďalej vyberte Wipe Cache Partition
5. Napokon, vyberte Reštartovať systém teraz reštartovať Galaxy Ace 2 v normálnom režime.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Malern » Ned 24. Nov 2013 16:25:44

To som už skúšal a tu nastáva ten problém - nedostanem sa ani do režimu obnovy.
Malern
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 13
Registrovaný: Ned 24. Nov 2013 14:32:42
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 24. Nov 2013 16:51:51

Čítal om to v tvojom prvom príspevku ale nebol som si istý či si to skúsil z vybranou batériou.
Do dovnloading módu sa ostaneš ? Skúsil si ODIN aj viackrát ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Ďalší

Späť na Samsung Galaxy Ace 2 (I8160)

TOPlist