Aktualizácia Ace 2 I8160 Brandový model

Poslaťod hamso » Pia 11. Okt 2013 15:07:15

Dobrý deň,
môžete mi prosím niekto poradiť? Nedávno som zakúpil tento samsung (brandovaný Telekomom ale odblokovaný) verzia androidu 2.3.6 a cez aktualizáciu softwaru v telefóne mi píše, že nie je nový update(či už tam nemám žiadnu Sim kartu, alebo O2 v zariadení). písal som jednému majiteľovi, ktorý má tento istý model (brandovaný) a ten ma uistil, že na svojom má Jelly Bean.

Tak teda je možné to nejak updatnuť? Napríklad použitím tohto návodu? - http://www.ibtimes.co.uk/articles/49137 ... ficial.htm ? A je možné, aby tam nebol brandovaný operačný systém?

Kľudne doporučte i iný, možno lepší spôsob, ktorý by som mohol použiť.
Za každú radu vopred vďaka
hamso
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Str 09. Okt 2013 21:25:06
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 11. Okt 2013 15:32:16

Ahoj , návod môžeš použiť ale firmware si stiahni tu lebo tam v návode je Vietnam Filipíny ... atď.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod hamso » Pia 11. Okt 2013 17:54:14

A vlastne takto môžem dať nebrandovaný offcial update? Alebo môžem tiež použiť Kies a vlastne aktualizovať brandovaný? Však podľa toho návodu nie je problém, len či to nejak súvisí - lebo teraz tam je Slovakia TMS (predpokladám ako skratka T-mobile Slovenská verzia) a radšej by som mal nebrandovanú (v ponuke asi XSK - predpokladám). Chcem povedať, či nie je problém skočiť medzi týmito verziami...?
hamso
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Str 09. Okt 2013 21:25:06
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 11. Okt 2013 20:19:03

Niesom si istý ale cez KIES dostaneš iba oficiálnu aktualizáciu a cez ODIN môžeš dať aj iné firmware ako je oficiálne.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod hamso » Sob 12. Okt 2013 16:28:56

Vsetko ok, OS ide ale z urovne ram 555mb som sa doatal na 482:-( a mal som sa dostat tuaim na 642mb. Da sa s tym nieco robiť?
hamso
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Str 09. Okt 2013 21:25:06
mobil:
tablet:

Poslaťod hamso » Sob 12. Okt 2013 16:43:54

Factory reset nepomohol
hamso
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Str 09. Okt 2013 21:25:06
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 12. Okt 2013 17:55:02

Tento návod na rozšírenie RAM na 642 MB by mohol pomôcť.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod hamso » Sob 12. Okt 2013 18:35:08

Diky moc. pekna praca - toto som si mohol vygoogliť sakra :D
hamso
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Str 09. Okt 2013 21:25:06
mobil:
tablet:


Späť na Samsung Galaxy Ace 2 (I8160)

TOPlist