Samsung Galaxy Leo i5801 (Všetko v téme)

Poslaťod FeL » Pia 14. Dec 2012 18:51:52

Pomohlo ?
Obrázok užívateľa
FeL
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 85
Registrovaný: Štv 13. Dec 2012 23:16:09
Bydlisko: Senec
mobil:
tablet:

Poslaťod silex » Pia 14. Dec 2012 18:55:49

Ešte to nemám prave som si to naisntaloval a sa mi to spaja .. z usb a ten program :D
silex
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Štv 13. Dec 2012 8:34:05
mobil:
tablet:

Poslaťod silex » Pia 14. Dec 2012 19:01:27

pise mi to že nemám zapate ladenie ale ja oh mam zapate omg
silex
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Štv 13. Dec 2012 8:34:05
mobil:
tablet:

Poslaťod FeL » Pia 14. Dec 2012 19:07:32

Taky podobny problem som mal aj ja na bostone :(
Obrázok užívateľa
FeL
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 85
Registrovaný: Štv 13. Dec 2012 23:16:09
Bydlisko: Senec
mobil:
tablet:

Poslaťod silex » Pia 14. Dec 2012 19:08:10

a čo mám spraviť ?
silex
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Štv 13. Dec 2012 8:34:05
mobil:
tablet:

Poslaťod FeL » Pia 14. Dec 2012 19:10:19

Netušim kukám fóra ale uš niaku doby leží v skrini. Chod stym do niekeho mobilneho servisu a daj si to spraviť. No priprav si 10-15e aj ja to asi zoberem do servisu .
Obrázok užívateľa
FeL
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 85
Registrovaný: Štv 13. Dec 2012 23:16:09
Bydlisko: Senec
mobil:
tablet:

Poslaťod silex » Pia 14. Dec 2012 19:13:11

A čo tam mám povedať ? ;-)
silex
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Štv 13. Dec 2012 8:34:05
mobil:
tablet:

Poslaťod FeL » Pia 14. Dec 2012 19:33:32

nech ti tam daju nanovo android robota na pár minut
Obrázok užívateľa
FeL
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 85
Registrovaný: Štv 13. Dec 2012 23:16:09
Bydlisko: Senec
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 14. Dec 2012 19:51:15

Oficiálne Android 2.2 , sprav iba reset na výrobné nastavenie to by malo pomôcť. Ak chceš experimentovať tak si sprav root a skús nejakú custom ROM ale to bude iba na tvoje riziko.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6804
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod silex » Pia 14. Dec 2012 22:55:33

však som to dal na vyrobne nastavenie.. ale furt to seka ja neviem čo je stym sakra
silex
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Štv 13. Dec 2012 8:34:05
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Samsung Galaxy 3 (I5800)

cron
TOPlist