SAMSUNG Galaxy 3 i5801

Poslaťod palinojur » Sob 22. Jan 2011 16:49:54

Prosim pomozte mi tento telefon mam asi 3 dni a uz som ho ako tak spoznal ale neviem vyriesit jednu vec som v MARKETE a ked si chcem nejaku aplikaciu stiahnut do telefonu alebo software tak mi napise toto :
Sorry, there not nought space to install this item.

Hore na liste mi svieti cervena karta ked kliknem nato napise mi malo miesta (pamatove miesto telefonu sa vycerpalo).Viem ze to je malo pamati a v telefone je cca 160MB (vnutorna pamat) ale tu uz som naplnil. Dal som si do telefonu 4GB kartu a neviem ako by som to mal nastavit tak aby mi vsetky veci stahovalo na pamatovu kartu a nie do telefonu kedze uz mam plnu pamat .Bol som aj v nastaveniach ale som z toho jelen.
Jednou vetou - chcel by som nastavit aby mi z marketu stahovalo na pamatovu kartu.Da sa to vlastne?Vedel by niekto poradit? Dakujem
Samsung i5801 Galaxy 3
palinojur
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Str 19. Jan 2011 23:16:46
Bydlisko: Partizanske
mobil:
tablet:

Poslaťod Romualdo » Sob 22. Jan 2011 16:56:14

aky mas android
Obrázok

Android 4.1.2 JellyBean
Obrázok užívateľa
Romualdo
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1234
Registrovaný: Sob 27. Nov 2010 14:16:23
mobil:
tablet:

Poslaťod palinojur » Sob 22. Jan 2011 16:57:27

2.1-update 1... hadam toto myslis =)
Samsung i5801 Galaxy 3
palinojur
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Str 19. Jan 2011 23:16:46
Bydlisko: Partizanske
mobil:
tablet:

Poslaťod Romualdo » Sob 22. Jan 2011 16:58:09

no takze aplikacie sa daju ukladat na kartu az od 2.2 alebo si musis urobit root
Obrázok

Android 4.1.2 JellyBean
Obrázok užívateľa
Romualdo
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1234
Registrovaný: Sob 27. Nov 2010 14:16:23
mobil:
tablet:

Poslaťod palinojur » Sob 22. Jan 2011 17:48:09

a nejaky navod ako rootnut tel alebo by sa dalo upogradovat firmware? Ved sam ani neviem co by som mal hladat =(
Samsung i5801 Galaxy 3
palinojur
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Str 19. Jan 2011 23:16:46
Bydlisko: Partizanske
mobil:
tablet:

Poslaťod k0nko » Ned 23. Jan 2011 22:37:49

k0nko
 

Poslaťod palinojur » Pon 24. Jan 2011 23:22:50

a jedna otazka keby nahodou si ta dam toho Android 2.2 FROYO bude potom na vyber v telefone jazyk slovencina? viem ze sa pytama asi blbost ale nikdy som nemam telefon s androidom =) a keby nahodou chcem firmware vratit spat ako bol od vyroby da sa to? kupil som ho totiz v orange a z i5801 som urobil i5800
Samsung i5801 Galaxy 3
palinojur
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Str 19. Jan 2011 23:16:46
Bydlisko: Partizanske
mobil:
tablet:

Poslaťod maurice » Uto 25. Jan 2011 10:50:21

slovencina nieje cool, daj si tam anglictinu.. ;)
maurice
 

Poslaťod bam » Uto 25. Jan 2011 14:15:14

az android 2.3 ma defaultne moznost zmeny na slovencinu, inak pohladaj na markete "more locale 2"

http://www.androlib.com/android.applica ... -qnpC.aspx
HTC Desire Z
Android 2.3.7
CyanogenMod 7.2.0 RC2
52 MFLOPS
8GB class4
Obrázok užívateľa
bam
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 762
Registrovaný: Pia 03. Júl 2009 23:31:44
mobil:
tablet:

Poslaťod palinojur » Uto 25. Jan 2011 17:59:23

Dakujem vyskusam to =´) a tak keby som chcel vsetko potom vratit spat na povodnu verziu od orangeu co mam urobit? teda ak je moznost nieco urobit heh
Samsung i5801 Galaxy 3
palinojur
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Str 19. Jan 2011 23:16:46
Bydlisko: Partizanske
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na Samsung Galaxy 3 (I5800)

TOPlist