Samsung Galaxy 3 (i5800/i5801/Leo/Apollo)

Poslaťod k0nko » Pia 31. Dec 2010 17:10:26

Aha, hmmm,,,, tak ta moznost je asi iba pri Androide 2.2....

Tak potom to bud ries cez ten program co dal Admin vyssie..alebo chod do tych nastaveni, tam otvor Mobilne pristupove body a tam zmaz Internet
k0nko
 

Poslaťod mino1881 » Štv 20. Jan 2011 18:41:27

zdravím, chcem sa este opytat naco su na tom telefone s prednej strany hore vlavo take dve bodky ? =)
mino1881
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Štv 30. Dec 2010 8:40:14
mobil:
tablet:

Poslaťod Romualdo » Štv 20. Jan 2011 19:29:11

to budu zrejme senzory, ja to mam tiez na mojej xperii a je to jelkom fajn, napriklad ked je vidno tak tlacitka nemam podsvietene a potme mi svieti vsetko :lol:
Obrázok

Android 4.1.2 JellyBean
Obrázok užívateľa
Romualdo
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1234
Registrovaný: Sob 27. Nov 2010 14:16:23
mobil:
tablet:

Poslaťod mino1881 » Pia 21. Jan 2011 15:41:59

to uz sem som zistil co to je :) ale nechapem preco mi nejde otvorit napríklad kalendar ???? vzdy mi to tam neco vypyse po anglicky nejake prihlasenie registraciu a tak :roll:
mino1881
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Štv 30. Dec 2010 8:40:14
mobil:
tablet:

Poslaťod Romualdo » Pia 21. Jan 2011 15:50:40

tak si stiahnit nejaky kalender z marketu
Obrázok

Android 4.1.2 JellyBean
Obrázok užívateľa
Romualdo
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1234
Registrovaný: Sob 27. Nov 2010 14:16:23
mobil:
tablet:

Poslaťod mino1881 » Pia 21. Jan 2011 17:11:29

problém je v tem ze ked si chcem otvorit market tak zas mi to tam vypyise to iste po anglicky a zas nejaek prihlasenie a registracia
mino1881
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Štv 30. Dec 2010 8:40:14
mobil:
tablet:

Poslaťod bam » Pia 21. Jan 2011 17:19:29

skus pozriet, ci si pripojeny na svoje gmail konto
HTC Desire Z
Android 2.3.7
CyanogenMod 7.2.0 RC2
52 MFLOPS
8GB class4
Obrázok užívateľa
bam
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 762
Registrovaný: Pia 03. Júl 2009 23:31:44
mobil:
tablet:

Poslaťod mino1881 » Pia 21. Jan 2011 18:31:29

ano uz som to vyriesil :)
mino1881
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Štv 30. Dec 2010 8:40:14
mobil:
tablet:

Poslaťod mino1881 » Pia 21. Jan 2011 18:57:35

a prosim ta v hlavnom menu sa nedaju nejak poprehadzovat ty ikony ? :) Dakujem
mino1881
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Štv 30. Dec 2010 8:40:14
mobil:
tablet:

Poslaťod maurice » Pia 21. Jan 2011 19:00:06

mino1881 píše:a prosim ta v hlavnom menu sa nedaju nejak poprehadzovat ty ikony ? :) Dakujem

definuj "hlavne menu"
maurice
 

PredchádzajúciĎalší

Späť na Samsung Galaxy 3 (I5800)

cron
TOPlist