problém s widgetami - galaxy 3 (I5800)

Poslaťod majko11293 » Pon 11. Júl 2011 13:33:24

zbytocne aplikacie su take ktore su zbytocne a ktore mozu obsahovat nejaky virus a teda narusit system. A ako by mohla aplikacia narusit cely system sa ma nepytaj a sprav toto co som ti napisal...toto su zbytocne otazky :evil:
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod witter » Pon 11. Júl 2011 13:52:11

a ako zistím že o ktorú aplikáciu ide? ten launcher to asi logicky nebude, keď na markete o ňom všetci len v dobrom píšu, a nikto tento problém čo ja nemá.
Prestigio multiphone 5044
OS 2.2
micro SDHC 32Gb class 10
Factory reset? to je taká pomoc jak poďme na jahody... ;)
witter
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 153
Registrovaný: Pon 24. Jan 2011 14:28:43
mobil:
tablet:

Poslaťod Romualdo » Pon 11. Júl 2011 13:54:40

ja ho mam tiez a som spokojny
Obrázok

Android 4.1.2 JellyBean
Obrázok užívateľa
Romualdo
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1234
Registrovaný: Sob 27. Nov 2010 14:16:23
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Pon 11. Júl 2011 14:11:19

no nezistis to len tak..ja som sa skor zameral na take tie por** aplikacie ktore vecsinou obsahuju virusy...
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod witter » Pon 11. Júl 2011 14:12:55

Romualdo píše:ja ho mam tiez a som spokojny

a všetko ti fakčí v pohode bez chybičky ne?

@majko11293:
jake por**? čo tie hviezdičky??

Edit by majko: Posledny prispevok sa necituje :!:
ok, diki, nevedel som
Naposledy upravil witter dňa Štv 14. Júl 2011 10:17:39, celkovo upravené 1
Prestigio multiphone 5044
OS 2.2
micro SDHC 32Gb class 10
Factory reset? to je taká pomoc jak poďme na jahody... ;)
witter
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 153
Registrovaný: Pon 24. Jan 2011 14:28:43
mobil:
tablet:

Poslaťod Romualdo » Pon 11. Júl 2011 14:16:49

ale tak dake chybicky sa najdu ale to je len kvoli tomu ze mam maly display inak setko fici ako ma
Obrázok

Android 4.1.2 JellyBean
Obrázok užívateľa
Romualdo
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1234
Registrovaný: Sob 27. Nov 2010 14:16:23
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Pon 11. Júl 2011 14:32:49

Necituj posledny prispevok :!: Upravene.

Nevies co je por**? to je porno len som tam dal hviezdicky..ochvilu to tu upravim..
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod witter » Pon 11. Júl 2011 20:09:48

pecko apps nestahujem to kukam online :D
za to upravovanie diki :)
Prestigio multiphone 5044
OS 2.2
micro SDHC 32Gb class 10
Factory reset? to je taká pomoc jak poďme na jahody... ;)
witter
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 153
Registrovaný: Pon 24. Jan 2011 14:28:43
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Pon 11. Júl 2011 20:18:27

tak neviem..skus sformatovat kartu a spravit Factory Reset..
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod stanob » Str 13. Júl 2011 14:11:38

mne napadajú dve možnosti riešenia - v programe Samsung Kies existuje voľba "obnoviť software". Tak skús to. Reštartuj fon. A ešte ma zaujala hláška "proces android ...." To sa stáva, ak sa Android pokúša sťahovať aktualizácie aplikácií a nie si v dosahu siete. Zapni si Wi-fi, spusť Market a klikni na "My apps" a ak sa to snaží updatovať niektoré aplikácie, tak ich daj zrušiť. Je možné, že aj launcher sa chce updatovať mimo dosahu siete a preto blbne. Vyskúšaj, napíš. Ak nepomôže budeme špekulovať niečo iné. 8-)
1. Vernee Thor, And. 6.0, no root
2. Elephone p 8000, And. 5.1, root
Obrázok užívateľa
stanob
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 41
Registrovaný: Pia 21. Jan 2011 23:13:44
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Samsung Galaxy 3 (I5800)

TOPlist