HTC HD2 Android

ako dostať Android tam, kde pôvodne nebol

Poslaťod Kogen » Uto 04. Jan 2011 20:44:03

Téma pre portovanie Android-a na HD2
Kogen
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Pon 03. Jan 2011 23:10:51
mobil:
tablet:

Poslaťod Kogen » Uto 04. Jan 2011 20:51:38

Takže ja momentálne frčíma na mojom HD2 na MDJ FroYo HD
v4.6 od m-deejay. Zakladom je android z HTC Desire HD. JE to spustane z SD karty.
Zatila som spokojny ale
- nefunguje LED notifikacia
- zda sa mi, ze zerie viac z baterie - zrejme cena za to, ze to bezi z SD karty
- obcas drobnucky lag ale nic co by otravovalo
Kogen
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Pon 03. Jan 2011 23:10:51
mobil:
tablet:

Poslaťod Menschik » Str 16. Mar 2011 20:24:56

No toto je pekne zastarala tema ako pozeram 8-)

Ja bezim na vyladenej Gingerbread ROM, ktora je graficky upravena, hlavne teda je minimalisticka, kedze som pomenil LCD Density :geek:

Obrázok
Menschik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 41
Registrovaný: Str 16. Mar 2011 19:15:29
Bydlisko: London
mobil:
tablet:

Poslaťod Menschik » Str 16. Mar 2011 20:26:04

No a jasne ze to bezi z internet pamati cez NAND pomocou MAGLDR 1.13 a je to instalovane pomocou Clockwork modu.
Menschik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 41
Registrovaný: Str 16. Mar 2011 19:15:29
Bydlisko: London
mobil:
tablet:

Poslaťod Kogen » Pia 18. Mar 2011 21:21:28

No ja zatial frcim na SD verziach. Windows si stale nechavam ako zalohu. Skusal som uz zopar verzii ale stale som nenasiel taku kde funguje vsetko tak ako by som chcel.
Kogen
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Pon 03. Jan 2011 23:10:51
mobil:
tablet:

Poslaťod Menschik » Sob 19. Mar 2011 22:53:28

Co konkretne ti nefunguje?
Menschik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 41
Registrovaný: Str 16. Mar 2011 19:15:29
Bydlisko: London
mobil:
tablet:

Poslaťod Menschik » Uto 22. Mar 2011 12:29:38

BTW napisal som taky jeden clanok, tak potom si ho mozte precitat tu: Je to clanok o tom ako nainstalovat NAND Android s Clockworkmod Recovery

http://menschik.info/android/kompletna- ... a-htc-hd2/
Menschik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 41
Registrovaný: Str 16. Mar 2011 19:15:29
Bydlisko: London
mobil:
tablet:

Poslaťod k0nko » Uto 22. Mar 2011 20:09:56

Klobuk dole :) .

Ako sa tak divam tak tatko nemusel predavať HD2 a kupovať DHD, ale jednoducho si tam mohol portnuť Androida. No čo už :lol:
k0nko
 

Poslaťod Menschik » Pon 28. Mar 2011 11:31:04

Predavat HD2 kvoli inemu softu je najvacsia hlupost aku som pocul :D HD2 zvlada 5+ operacnych systemov a stale pribudaju :D
Menschik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 41
Registrovaný: Str 16. Mar 2011 19:15:29
Bydlisko: London
mobil:
tablet:

Poslaťod vitusmotuz » Štv 29. Sep 2011 13:47:54

Prosim Vas vie niekto o probleme ktory je takyto: Po dotelefonovany zdvihnuteho prichadzajuceho hovoru a naslednom zlozeny je obrazovka tmava a mobil vyzera ako by bol vypnuty proste asi 30 sekund je mrtvy a potom zrazu sa zobrazy lockscreen Romka tam je TyphooN_CM7_v3.5.4-MAGLDR.zip
predtym som daval aj ine rom a tam bol zasa problem taky ze ked som zacal volat tak ta obrazovka uplne zcernala a nedalo sa urobit nic proste uplne mrtvy a az po neakej dobe sa rozsvietil. Nechapem co s tym.Vie niekto poradit?

Dakujem vopred kazdemu za radu
vitusmotuz
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Pon 08. Aug 2011 6:27:35
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na Portovanie Androida

TOPlist