HTC HD 2 zmena OS

ako dostať Android tam, kde pôvodne nebol

Poslaťod kesaj » Pon 18. Júl 2011 9:15:24

Dobrý deň prajem.

Mám HTC HD2, na ktorom bol originál nainštalovaný Windows Mobile 6.5. - kupoval som ho ako používaný a jeho majiteľ tam nahral Android - chcem sa spýtať, ako tam nahrať naspäť Windows Mobile.

Vďaka za odpoveď.
kesaj
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Pon 18. Júl 2011 9:13:54
mobil:
tablet:

Poslaťod maurice » Pon 18. Júl 2011 10:05:13

za prve, pytas sa na zlom fore, odbornici na tento model su niekde inde

ale ako byvaly uzivatel windows mobile ti poviem, ze to pojde len nelegalne. otvor si xda developers forum, sekciu HD2 a tam si pozri ako nahodit nejaku NEOFICIALNU romku
maurice
 

Poslaťod atka » Uto 22. Nov 2011 16:46:11

Neviem ci sa pytam na dobrom fore ale sak skusim to, mam HTC HD2 s os android, neviem preco nejde mi zvuk ani ked nahram nejake video , ide mi len obraz a zvuk nie je tam treba nainstalovat nejaky mikrofon alebo nieco take ? vopred dakujem
atka
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Pon 21. Nov 2011 16:56:13
mobil:
tablet:

Poslaťod R.O.M.A.N. » Ned 27. Nov 2011 19:13:30

nechcem zakladat novu temu ked uz tu je tato tak mam otazku mam zaujem o kupu htc HD2 s androidom a chcem sa spytat ci mi tam pojdu vsetky hry napr. nova,modern combat...
R.O.M.A.N.
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Ned 27. Nov 2011 19:08:03
mobil:
tablet:

Poslaťod Triglavus » Ned 27. Nov 2011 22:05:21

Ak chceš mobil na hry ktorý ma android, odporučil by som ísť skôr do Sony Xperia Play.
K tomu HD2 s Androidom, záleží ako je optimalizovaný k HD2ke, aplikácie a hry sa totižto programujú na rôzne zariadenia a HD2 nie je v tom zozname keďže originálne ma Windows Mobile. Je teda možné, že ak nie je ten Android 100% nakonfigurovaný, nemusia ti aplikácie a hry ísť na 100%.
HTC Desire HD - od release do 2012
Nexus 4 - od release do teraz
Obrázok užívateľa
Triglavus
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 671
Registrovaný: Uto 07. Jún 2011 12:23:44
mobil:
tablet:

Poslaťod R.O.M.A.N. » Ned 27. Nov 2011 22:10:10

aha lebo videl som videa a niektorim to sekalo niektorim nie tak som nevedel no nic asi pojdem do sony ericsson xperia mini pro ta sa mi hrozne paci co som pozeral hry na nej slapu v pohode tak asi kupim tu vdaka za odpoved ;)
R.O.M.A.N.
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Ned 27. Nov 2011 19:08:03
mobil:
tablet:

Poslaťod juraj1036 » Štv 12. Jan 2012 10:54:20

zdravim,
som tu novy ,takze dufam ze to pisem spravne sem.
Mam problem s naistalovanim aplikaci z marketu.Ked zacina stiahnutie a instalacia,tak mi vypise napr. "Aplikaci android-vnc-viewer se nepodarilo stahnout z duvodu chyby (kod-101)."

neviete mi s tym poradit?

mam v HD 2 nainsalovany android 2.2 je tam aj nejaky email-konto ktore sa mi stale snazi prihlasit,a ked som ho chcel odstranit,tak mi vypisalo ze ho system potrebuje,jedine tovarenske nastavenie,vraj,ale ani tak ten ucet nezmizol.

dakujem za ake kolvek nakopnutie.nechce sa mi totizto pracne stahovat subory apk.a instalovat rucne.

s pozdravom, juraj-PU
juraj1036
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Str 11. Jan 2012 10:51:42
mobil:
tablet:

Poslaťod Triglavus » Pia 13. Jan 2012 0:18:19

Zlá téma, malo to byť v "portovanie androida".

K veci, sťahovali si veľa vecí z marketu? Máš tam svoje vlastné konto alebo to čo tam bolo od inštalácie?
HTC Desire HD - od release do 2012
Nexus 4 - od release do teraz
Obrázok užívateľa
Triglavus
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 671
Registrovaný: Uto 07. Jún 2011 12:23:44
mobil:
tablet:

Poslaťod juraj1036 » Pia 13. Jan 2012 0:32:03

nie od kupy som to tak mal,asi iba presoftovat,ze?
este som zistil ze to moze robit advanced android ale aj tak mne ponuka iba ucet na prihlasenie do marketu iba ten naistalovany "stefanik"--- mam aj svije vytvorene ale to mi ani neponukne na prihlasenie
.............
juraj1036
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Str 11. Jan 2012 10:51:42
mobil:
tablet:

Poslaťod jasan21 » Štv 07. Mar 2013 20:15:31

Ahojte sa,

Nechcem vytvarat novu temu preto pisem tu a potrebujem radu urgentnejsiu....

Dost casto mi hapruje displej teda bud nereaguje vobec dotykova plocha kde pomoze ked displej vypnem a znova zapnem a odblokujem; alebo pri stlaceni sw klavesy napr "m" mi vyskoci "o" to len pre priklad.
Povodne som myslel ze to bude zle nastaveny dotyk ale kedze mi to robi cca 1x denne a potom to ide v pohode tak pocitam s tym ze to bude proste nejaky Bug.
Tak isto aj ked mi zvoni telefon a chcem dvihnut mi zamrzne uplne a chrci reporoduktor...pomoze restart...

A kedze mi pravidelne mrzne SW tak by som uz radsej rovno zmenil cely OS samozrejme NAND. Teraz tam mam 2.3.5 uz nejaky rok a chcel by som skusit nieco schopne lepsie stabilnejsie radsej starsie a stabilnejsie ako novsie neoskusane...

Poprosim o pomoc seriozne surne.... Vdaka

Jasan
jasan21
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Str 06. Mar 2013 23:03:32
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na Portovanie Androida

cron
TOPlist