Tablet se v PC naformatoval.

Poslaťod witaHavr » Ned 17. Feb 2013 13:43:23

UPADATE: Zkoušel jsem ten SDK manager stehnout i jinde a nainstalovat i na windowsu 7dmičce... a pořát stejný problém
witaHavr
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 15
Registrovaný: Uto 04. Dec 2012 23:27:57
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 17. Feb 2013 13:48:40

Ja to používam na XP home a ide to v pohode.

Pozrel som si návod ako som to sťahoval a zistil som že som mal zariadenie pripojené vo fastboote. Neviem či to stým suvisí.
SDK.PNG
SDK.PNG (285.49 KiB) Zobrazené 2336 krát
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod witaHavr » Sob 23. Feb 2013 20:07:55

U mě to v PC vypadá tak samo,,ale po kliknuti prostě rychle problikne černý obdelníček a nic se neděje :-(
witaHavr
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 15
Registrovaný: Uto 04. Dec 2012 23:27:57
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 24. Feb 2013 9:20:43

Štart chvíľku trvá , počkaj trošku ono sa ti to načíta.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod witaHavr » Str 27. Feb 2013 22:12:18

Čekal jsem snad 15minut a nic. A zkoušel jsem obje verze :-( ach joo :-( nejde to i nějak jinak :-(
witaHavr
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 15
Registrovaný: Uto 04. Dec 2012 23:27:57
mobil:
tablet:

Poslaťod armagedon74 » Štv 28. Feb 2013 18:06:37

Čaute. Tento problém s tým istým tabletom mám aj ja.

SDK manager mám v PC nainštalovaný. Používam Win7, je k nemu ešte treba nejaké drivery? Ako postupovať, keď budem mať všetko potrebné nainštalované?
armagedon74
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 29
Registrovaný: Štv 28. Feb 2013 13:43:17
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Štv 28. Feb 2013 18:14:09

Ahoj , witaHavr Našiel návod link je na prvej strane len sa mu nedarí spustiť SDK manager. Tak to nejako skús spojazdniť
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod armagedon74 » Štv 28. Feb 2013 21:35:35

Ten link som pozeral, len je v Angličtine a ja som s toho jeleň. :(
armagedon74
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 29
Registrovaný: Štv 28. Feb 2013 13:43:17
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Štv 28. Feb 2013 21:46:04

pokaziť na tom nevieš nič maximálne nič nespravíš.
Ovtor zložku SDK
spusti príkazový riadok
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6846
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod armagedon74 » Štv 28. Feb 2013 22:04:09

To som urobil, len čo mám vložiť dotoho príkazového riadku?
armagedon74
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 29
Registrovaný: Štv 28. Feb 2013 13:43:17
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Ostatné značky

cron
TOPlist