Nvidia shiel tab pomoc

Poslaťod Mirkonovy » Štv 20. Okt 2016 18:47:12

Ahojte, mam nvidia shield tab originalny, nie tu blbost k1 a mam ho uz okolo 2 rokov.

Denno denne som na nom hral hry, ako asphalt 8, world of tanks blitz, modern combat 4\5, nova 3, DOOM a mnojo dalsich narocnych hier a stihal mi vsetko v pohode.

Niekedy som mal world of tanks blitz na maximalnu hrafiku, pustene spotify, ts3 a pusteny stream a islo to na 60fps, teraz ked pustim hru, tak na maximalne detaily mi ide na 30 fps minus.

Bol som spokojny s tabletom, ale teraz mi extremne casto laguje ( aj pri otvarani chat head laguje jak svina a nelagoval). Pri aktualizovani aplikacii mi stale padne launcher 3 a obcas mi padne aj pri hrani nejakej hry.

Asphalt 8 bezal bez lagov, a teraz to laguje nehorazne.

Plz help, naposledy som ho daval do tovarenskych pred 3 dnami a mam android 6.0.1 alebo 6.0.2. Celkom mi tie lagy vadia, je chyba v tablete, alebo v androide?
Keď píšem s chybami a bez diakritiky, tak píšem z mobilu alebo tabletu.
Mirkonovy
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Uto 09. Dec 2014 19:33:31
mobil: Bedove x21
tablet: Nvidia shield tab

Poslaťod MaxCore » Štv 20. Okt 2016 20:28:00

Pohraj sa s autoštartom aplikácií a zváž, ktoré aplikácie potrebuješ, aby bežali na pozadí. Môže to byť tým, že máš povolených veľa aplikácií na pozadí, po zapnutí tabletu a ak to tak je, tak si myslím, že to tie lagy aj zapríčinuje.
Samsung Galaxy Y, Motorola Motoluxe XT615, Honor 4C, HTC U Ultra
Obrázok užívateľa
MaxCore
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 583
Registrovaný: Uto 29. Dec 2015 19:24:01
Bydlisko: Poprad
mobil: HTC U Ultra 64GB Blue
tablet:

Poslaťod Mirkonovy » Štv 20. Okt 2016 20:43:24

Tak som sa pokusal urobit nieco s tymi aplikaciami ( pozakazoval som nepotrebne blbosti) ale sekalo to extremne pocas zakazovania a vobec sa to nezlepsilo :( a zabudol som jednu dolezitu vec, nie je rootnuty.

Nainstalovane mam len toto: grepolis, empire four kingdoms, wotb, spotify, mesenger a FB, setko apky, co maju upozornenia, moze to byt tym, ze vkuse bezia na pozadi? Ak ano, jak sa to da vypnut?
Keď píšem s chybami a bez diakritiky, tak píšem z mobilu alebo tabletu.
Mirkonovy
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Uto 09. Dec 2014 19:33:31
mobil: Bedove x21
tablet: Nvidia shield tab

Poslaťod verny94 » Štv 20. Okt 2016 21:46:21

To co píše bezjmena je blbost. Android není windows (díky bohu...) a co má běžet na pozadí si spustí. Není dobré mu do toho kecat. Jedině dosáhnete battery drainu. Když android potřebuje místo tak si killne sám co není potřeba mít spuštěné.
Tím pádem všechny clean mastery, task killery, batery boostery, savery a podobná havěť nemá smysl. Akorát to škodí výkonu a výdrži baterky.

Co je možná příčinou, buď problémová aplikace (ano i jedna blbá apk dokáže zasekat celej stroj), nebo prostě nepovedený update FW.
Výměny prasklých skel, drobné HW opravy, oprava IMEI, unbrick a další.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký dotaz na opravu MT, nebo na chod fóra.
Obrázok užívateľa
verny94
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 1210
Registrovaný: Str 26. Nov 2014 21:26:08
Bydlisko: Kladno - CZ
mobil: Samsung Galaxy S8+
tablet:

Poslaťod Mirkonovy » Pia 21. Okt 2016 13:41:19

Ja som pozakazoval len somariny, ktore nepouzivam a to google chrom, google hudba, google filmy, ewernote, hanghout. A zly ubdate? Po ubdate na ten android co mam teraz( to bolo pekne davno) mi tablet isiel ako po masle,az teraz pred cca tyzdnom i zacal toto robit. Nemoze to byt tym, ze bol denno denne zatazovany a uz ma okolo dvoch rokov?
Keď píšem s chybami a bez diakritiky, tak píšem z mobilu alebo tabletu.
Mirkonovy
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Uto 09. Dec 2014 19:33:31
mobil: Bedove x21
tablet: Nvidia shield tab

Poslaťod Stano36 » Pia 21. Okt 2016 20:45:36

Sprav obnovu výrobných nastavení a nainštaluj aplikácie. Ak sa tablet bude správať normálne nainštaluj jednu aplikáciu a otestuj jeden ako sa bude správať tablet . Potom takto pokračuj aby sa zistila ktorá aplikácia by spôsobiť tvoj problém.
Viem bude to zdĺhavé ale tiež si myslím že to bude niektorou aplikáciou keďže po aktualizácii ti zariadenie fungovalo správne.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6840
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Pavel1971125 » Sob 22. Okt 2016 5:42:28

A aky mas rozdiel? Len mas vetsi vnutorny pamet ja mam k1 uz rok a tie hry co si napisal pohode aj na 4k telke


Odoslané z SHIELD Tablet K1 pomocou Tapatalku
Pavel1971125
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Sob 22. Okt 2016 5:14:05
mobil: Samsung Galaxy trend plus
tablet: Nvidia

Poslaťod Mirkonovy » Sob 22. Okt 2016 9:35:00

Ze aky mam rozdiel? -,- treba citat, laguje jak svina, pri ubdatoch aplikacii mi pada laucher 3, tie vyssie spomenute hry mi sekaju. Teraz som kukal, a tablet na cca rok. Dal som ho do tovarenskych a seka dalej :(. Co keby som skulil dat custom rom, nepriklad cyanogen mod?
Keď píšem s chybami a bez diakritiky, tak píšem z mobilu alebo tabletu.
Mirkonovy
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Uto 09. Dec 2014 19:33:31
mobil: Bedove x21
tablet: Nvidia shield tab

Poslaťod Pavel1971125 » Sob 22. Okt 2016 10:13:43

Vi googluj ako urobit hardreset mozno ti to pomoze ja som zo svojim tabletom na100% spokojni ani som nevazoval o rootnuti lebo ti padne zaruka

Odoslané z SHIELD Tablet K1 pomocou Tapatalku
Pavel1971125
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Sob 22. Okt 2016 5:14:05
mobil: Samsung Galaxy trend plus
tablet: Nvidia


Späť na Ostatné značky

TOPlist