Evolio Evotab 2 potrebujem radu ako spravit HARD RESET

Poslaťod JS65 » Sob 28. Dec 2013 13:18:22

Ahoj. Asi pred rokom som kupil od jedneho znameho tablet Evolio Evotab 2 (podobne ako Goclever) nemal som nabijacku a tak som nan nejako zabudol, ale teraz som kupil adapter a ked chcem tablet pustit musim pre odblok zadat gmailovy ucet a heslo , ktore sa uz nemam sancu dozvediet. Chcel som preto spravit tvrdy reset ale nikde na nete som nenasiel konkretny funkcny navod jedine co sa mi podari je, že ho kombinaciou tlacitok privediem do toho modu kde sa obvikle aj objavia nejake moznosti ,ale tu ostane len panacik androidu a nad nim trojuholnik s vykricnikom a nic sa nedeje....prikladam foto

Obrázok

Neviem si rady a dufam ze tu sa niekto najde kto take niečo už riešil.
Zatial dakujem
HTC ONE X
JS65
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Str 07. Nov 2012 12:55:16
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 28. Dec 2013 13:37:43

Skús sa dostať do recovery podľa návodu ktorý je na Evolio ale iný tablet.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod JS65 » Sob 28. Dec 2013 13:45:14

Stano36 píše:Skús sa dostať do recovery podľa návodu ktorý je na Evolio ale iný tablet.


No však toto čo je na foto to je recovery mod... len ani v navodoch čo som postahoval neni žiadna ani len na oko podobna rada. Vyrobcovia su asi Rumuni a na ich fore za každu radu pýtaju peniaze :))))
niekde som našiel zas, že treba na nejaku micro sd nahrat nejaky subor ...vojst do recovery a potom sa tam ukažu tie možnosti opravy, ale zas to bol archiv a na rozbalenie si si musel kupiť heslo :)
HTC ONE X
JS65
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Str 07. Nov 2012 12:55:16
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 28. Dec 2013 13:53:09

Recovery mod je ten druhý obrázok , také menu.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod JS65 » Sob 28. Dec 2013 14:11:07

Proste taketo niečo neviem dosiahnuť.....
Prílohy
ClockworkMod-Recovery.jpg
ClockworkMod-Recovery.jpg (33.88 KiB) Zobrazené 2058 krát
images.jpg
images.jpg (6.9 KiB) Zobrazené 2059 krát
HTC ONE X
JS65
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Str 07. Nov 2012 12:55:16
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 28. Dec 2013 14:14:52

Podľa toho návodu sa musíš tlačitkami potom dostať ďalej.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod JS65 » Sob 28. Dec 2013 14:20:24

Stano36 píše:Podľa toho návodu sa musíš tlačitkami potom dostať ďalej.


Ano tak som to robil obvykle, ale pri tomto tablete už neviem aku kombinaciu, alebo interval držania tlačítok zvoliť , na youtube som nasiel navod že to treba nechať 10min tak a resetne sa to samo ...tak som to nechal celu noc a nič, už ozaj neviem. Ďalši tvrdia, že tam treba nahrať nanovo android ,ale to som nikdy rerobil ani s rootom nemam skusenosti.
HTC ONE X
JS65
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Str 07. Nov 2012 12:55:16
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 28. Dec 2013 14:28:48

Napíš ako to robíš.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod JS65 » Sob 28. Dec 2013 22:30:05

No normalne ho vypnem a stlacim 3 tlačidla power+back+asi menu tlačidlo......zapne sa logo vyrobcu a hned preblikne na toho panacika čo je na prvom obrázku čo som sem dal.viac tlacidiel tam neni len jedno strieborné ako bolo u starších htc.....potom ako sa zobrazí ten panacik mozem stlacat čo chcem a nic sa nedeje.....ale ak stlacim power 5x tak sa normalne zapne a som tam kde som bol.
HTC ONE X
JS65
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Str 07. Nov 2012 12:55:16
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 28. Dec 2013 22:58:03

Keď sa ti ojaví ten panáčik tak stlač zapínacie tlačítko a potom hlasitosť hore a pusť ich.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Ďalší

Späť na Ostatné značky

cron
TOPlist