Samsung Galaxy XCover 2 GT S 7710 root+rom

Poslaťod puliik » Pon 28. Apr 2014 21:16:08

Ahoj! Tak mám problém aj ja. Tel. mam rootnuty, no vyzera to tak ze neviem rozdelit kartu tak aby to fachalo. Do prazdnej karty som urobil prim. odd. E s 1,8gb a druhý neoznačený prim. cca 27 gb, oba FAT32. Karta do fonu a v Link2SD si dam "znova vytvor skripty pre pripojenie" - zvolímFAT32/FAT16 - skript vytvorený - reštart - Link2SD - info o úložisku - mám tam Vnútorná 540MB volných + skoro prázdnu "SD karta" a skoro prázdnu "SD karta,2. part." V nastaveniach označené auto.odkazovanie app na SD, umiestnenie inštalácie: externá. Nedovolí mi sťahovať ani hry a při pokusoch o aktualizácie syst. app (SuperSU, Gmail, ...) vypíše: "Chyba" Nedostatok miesta v ukladacom priestore. PROSÍM o pomoc, už sa s tým trápim druhý deň .
puliik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon 28. Apr 2014 21:05:44
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pon 28. Apr 2014 21:32:35

Ahoj , k aplikácií link2SD potrebuješ vytvoriť oddieľ FAT32(primárne) a EXT2 ,EXT3 alebo EXT4 (primárne).
FAT32 je SD karta a EXT oddiel je pre aplikácie.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6816
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod puliik » Pon 28. Apr 2014 21:53:40

OK a potom v Link2SD pre skript pripojenia zvolím FAT32 alebo EXT(pre odkaz app)? A rozumiem tomu dobře?: Ten FAT32 môže byť väčší oddiel a ten druhý do 2Gb. Je jedno v akom su poradí? Ďakujem! ( ;) ok skúšam)
Výsledok:
Karta: 2,85Gb prim. EXT2 + 27Gb prim FAT32
Ak zvolím v Link2SD pripojiť cez FAT32 tak vidí dve partície po 27GB, inštalácie nejdú.
Ak cez ext2 tak mám "SD karta,2.part" nepripojená, inštalácie nejdú.
Naposledy upravil puliik dňa Pon 28. Apr 2014 22:28:15, celkovo upravené 1
puliik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon 28. Apr 2014 21:05:44
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pon 28. Apr 2014 22:14:26

Prepojenie je z EXT oddielom , najprv vytvor FAT 32 a potom EXT.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6816
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod puliik » Pon 28. Apr 2014 22:48:01

Urobil som tak, partície vidí OK no hláška o nedostatku priestoru při pokusoch o download (SuperSU, Link2SD+, ...) ostáva :-(
Hra s objemom 250MB stiahnuta a instal bez problemu - Link2SD pracuje jako má (link, vytvorenie odkazu)
Skúsim použiť menšiu kartu(?).Výsledok: To isté.
Niekde som čítal že pomohlo factory reset, ale to už budem aj bez Link2SD ak nepomôže! Ďakujem za trpezlivosť!
puliik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon 28. Apr 2014 21:05:44
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 29. Apr 2014 10:44:25

Riešenie tvojho problému možno nájdeš tu.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6816
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod puliik » Str 07. Máj 2014 0:02:20

Vďaka za pomoc, takže podľa mojej ťažko vydretej skúsenosti: 2 oddiel SD karty nemá byť FAT32(ext3 mi nechcelo vytvoriť tiež) a nakoniec som musel v recovery mode vymazať všetky udaje - factory reset. A je to! (aspoň sa to tak tvári ;) )

Ešte jedna prosba: existuje dáky zoznam "vstavaných" app ktoré by som mohol bez rizika vymazať? Myslím tým tie zbytočné čo len papajú energiu a zamestnávajú hardvér?
puliik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon 28. Apr 2014 21:05:44
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 07. Máj 2014 18:46:01

Zálohuj si ROM cez recovery , odinštaluj čo si myslíš že ti prekáža a keď sa mobil náhodou nezapne kvôli chýbajúcej systémovej aplikácii alebo vyskočia nejaké chybové hlásenia tak obnovíš zálohu.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6816
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod dyxal » Štv 15. Jan 2015 11:27:24

Ahojte! Mam root+Link2sd Všetko ide ako má. Ale chcem sa spýtať či vadí ked som 8GB pamäťovú kartu rozdelil na 3,6Gb Fat32 a 3,6Gb ext3 druhú particiu. Niekde som čítal že druhá particia ma byť do 2Gb. Ake problemy my to môže spôsobiť? zatiaľ som veľa app neskúšal ale napríklad Fast and Furious 6 trocha posekava ale to môže byť aj slabým výkonom Xcover u. Ďakujem za odpovede.
SE Xperia NEO >> Samsung Galaxy Xcover 2
dyxal
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Uto 23. Aug 2011 17:54:18
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Štv 15. Jan 2015 18:26:56

Ahoj, moja najväčšia testovaná partícia bola 1.5 GB a používal som vždy SD kartu class 10.
Pri použití pár aplikácií možno problém nebude ale pri väčšom množstve aplikácií to môže byť horšie. Načítavanie z SD je vždy pomalšie ako z internej pamäte zariadenia.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6816
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

PredchádzajúciĎalší

Späť na Ostatné Samsug smartfóny

TOPlist