Orange SAN FRANCISCO

Poslaťod Triglavus » Str 31. Aug 2011 17:08:39

HTC používa svoj originál Widget ktorý (pravdepodobne) predpokladá teplotu a stav počasia podľa okolitých meteorologických staníc. Žiadna aplikácia ti neukáže presne počasie na mieste kde bývaš pokiaľ tam nie je meteorologická stanica.
HTC Desire HD - od release do 2012
Nexus 4 - od release do teraz
Obrázok užívateľa
Triglavus
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 671
Registrovaný: Uto 07. Jún 2011 12:23:44
mobil:
tablet:

Poslaťod Olinocka » Štv 01. Sep 2011 15:08:41

Špeciálny lokalizátor nepoužívam. V mobile je aplikácia mapy a navigácia asi to už tam bolo, ako v novom /mobil som dostala/. Išlo mi o to,že keď spustím akýkoľvek widget počasia tak ma nelokalizuje aj keď uvediem názov obce,musím uviesť blízke mesto a to lokalizuje.Ako som napísala priateľ má v HTC widget počasia a v tomto sa mu naša obec zobrazí. Ten widget už bol aj v novom mobile. Čiže neviem, či si mám stiahnuť lokalizátor na podporu widgetov počasia alebo je chyba niekde mimo.
Olinocka
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 71
Registrovaný: Pon 20. Jún 2011 17:26:21
mobil:
tablet:

Poslaťod Semp » Štv 15. Sep 2011 10:34:17

Kamarát má OSF, chce ho rootnuť, podľa čoho zistí, akú má generáciu ?
HTC Desire HD: Stock 2.3.5, 32GB A-data Class 4

Obrázok
Obrázok užívateľa
Semp
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 506
Registrovaný: Uto 12. Apr 2011 16:47:15
mobil:
tablet:

Poslaťod Rayiner » Štv 15. Sep 2011 10:35:40

Kamarát zde! ;)
Telefón mám len týždeň, nerád by som si ho "brickol" ;)
Obrázok užívateľa
Rayiner
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 15
Registrovaný: Sob 25. Jún 2011 16:37:22
Bydlisko: Sása
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Štv 15. Sep 2011 10:50:58

nainstaluj si aplikaciu Ask Mr Pigfish..ta ti po spusteni ukaze aku mas Gen..
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod Rayiner » Ned 18. Sep 2011 9:58:06

Zdravím vás!
Rád by som sa opýtal v čom je chyba...Nedávno som si tento telefón rootol (cez Androot).Problém je ten, že keď raz povolím aplikáciu ide, ale po reštarte mi jednoducho napíše že nie je rootnutá.To isté mi robilo problém aj pri menení ROMky.Pri reštarte mi ROMku backuplo a nainštalovalo novú.Po druhom reštarte ma nechcelo pustiť dalej od dalej (z tohoto http://1.bp.blogspot.com/-YFMBCY3EcAU/T ... anogen.png)
Ďakujem.
Obrázok užívateľa
Rayiner
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 15
Registrovaný: Sob 25. Jún 2011 16:37:22
Bydlisko: Sása
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Ned 18. Sep 2011 9:59:46

pokial viem, tak Androot je docasny root..takze po Restarte SuperUser zmizne...sprav Root cez nieco ine napr. cez SuperOneClick..
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod haffy » Ned 18. Sep 2011 10:33:53

ja som pouzil z4root totalne jednoduchy ;)
haffy
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 37
Registrovaný: Sob 30. Apr 2011 17:47:26
Bydlisko: Engerau
mobil: jo
tablet:

Poslaťod Rayiner » Ned 18. Sep 2011 10:46:04

haffy : Podporuje obidve generácie?
Obrázok užívateľa
Rayiner
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 15
Registrovaný: Sob 25. Jún 2011 16:37:22
Bydlisko: Sása
mobil:
tablet:

Poslaťod haffy » Ned 18. Sep 2011 10:54:51

prechadzal som z GEN1 na 2 bezproblemu
haffy
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 37
Registrovaný: Sob 30. Apr 2011 17:47:26
Bydlisko: Engerau
mobil: jo
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Orange San Francisco / ZTE Blade

cron
TOPlist