Froyo 2.2 nefunkcny prehliadac

Poslaťod maroferik » Pon 04. Júl 2011 9:22:51

Cawte ludkovia, niesom rad ze vas zase otravujem ale mam problem. Prave som preinstaloval svoju ROM z originalky na mobile San Francisco (Orange) na froyo a hned ako spustim prehliadac sa zacne nacitavat google alebo hocijaku inu stranku a tesne pred konocom sa to proste vypne. Ale aj pri inych strankach. V internete problem nieje ked spustim sapostatnu aplikaciu ako Gmail, Youtube, Market atd.... tak to funguje.

Ak je tu uz nahodou podobmna tema tak len hodte link lebo ja som uz hladal a nic som nenasiel.
Dakujem :D
maroferik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 43
Registrovaný: Str 08. Jún 2011 16:27:26
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Pon 04. Júl 2011 9:30:29

skusil si iny prehliadac?? Nahodil si Custom Romku s Froyom??... sprav Factory Reset
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod maroferik » Pon 04. Júl 2011 9:36:28

Skusil som tri prehliadace pozeral som rozne nastavenia rehliadaca aj telefonu. Na povodnej ROMke to ide mal som na nu backup tak som to jednoducho nahodil a tam to funguje je len problem ze ja som si dal froyo preto ze sa da instalovat aj na kartu a nie eln do mobilu tak sa k nej nemozem vratit. A factory reset neprichadza do uvahy lebo ked som minule robil factory reser pri prehadzovani romky tak som s tym mal obrovske problemy. Pri zapinani naskocil ten zeleny android potom sa vypol potom zase android a takto stale dokola. Preto sa toho celkom bojim. Ak je nejaka ia moznost tak by som ju vyskusal.
maroferik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 43
Registrovaný: Str 08. Jún 2011 16:27:26
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Pon 04. Júl 2011 9:42:19

pred flashovanim si spravil wipe data a wipe cache?
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod maroferik » Pon 04. Júl 2011 9:44:45

Ano wipe data a wipe dalvik catche
maroferik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 43
Registrovaný: Str 08. Jún 2011 16:27:26
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Pon 04. Júl 2011 9:51:51

skus romku preflashovat bez wipe.
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod maroferik » Pon 04. Júl 2011 9:56:07

Preflashovat naco? Som v androide ete novacik tak nvm. Mam tam nainstalovat znova froyo 2.2 len bez wipu?
maroferik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 43
Registrovaný: Str 08. Jún 2011 16:27:26
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Pon 04. Júl 2011 10:02:58

preboha si novacik a uz nahadzujes custom romky?? najprv sa s tym treba oboznamit a az tak sa do toho pustat a nepytat sa zbytocne tak blbe otazky. Preflashuj to tou romkou aku si flashoval predtym bez wipe.
MacBook Pro 15" 2017 256GB Touchbar / Intel Core i7 / 16GB RAM
Apple iPhone XR 64GB
Apple Watch 3
Apple TV 4
Sony WH-1000XM2
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3454
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Apple iPhone XR 64GB
tablet:

Poslaťod maroferik » Pon 04. Júl 2011 10:06:07

Ja sa nahodou ucim rychlo a stale chcem skusat nove a nove veci a ja idem formou pokus omil zatial sa mi to celkom vyplatilo. A uz sa to flashuje ete som si urobil novy backup a za 5 min idem na to tak za 15 min napisem. Ale zatial dik za pomoc.
maroferik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 43
Registrovaný: Str 08. Jún 2011 16:27:26
mobil:
tablet:

Poslaťod maroferik » Pon 04. Júl 2011 10:33:15

Nic preflashoval som to nic sa nestalo stale to robi to iste zacne sa zapinat a tesne pri konci sa to vypne.
maroferik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 43
Registrovaný: Str 08. Jún 2011 16:27:26
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na Orange San Francisco / ZTE Blade

TOPlist