[ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.3.5

Poslaťod Ceco » Str 10. Apr 2013 19:36:05

Vsetko je v prvom prispevku, len treba pozornejsie citat.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod ducato21 » Štv 11. Apr 2013 2:05:53

Boze Ceco dik ja som ale lama ja som myslel ze je to len obrazok :D:D:D dik moc ;)
ducato21
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Pon 12. Dec 2011 19:53:51
mobil:
tablet:

Poslaťod zaghura » Pon 15. Apr 2013 20:11:15

Caute, mam ZTE Skate a flash na Skatie 2.3.5. Upravuje tato ROM aj odstupnovanie hlasitosti? Pretoze najnizsia uroven je stale dost hlasna. Je mozne to prosim nejakym sposobom upravit? Dakujem
zaghura
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 5
Registrovaný: Sob 26. Jan 2013 19:09:11
mobil:
tablet:

Poslaťod SwOBiS » Uto 16. Apr 2013 13:06:33

CeCo

Co by si povedal na Orange Santa Barbara (ZTE Grand X IN) ... link : http://www.fony.sk/clanky/6641-orange-santa-barbara ... hm ?
SwOBiS
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 13
Registrovaný: Ned 20. Jan 2013 14:42:26
mobil:
tablet:

Poslaťod SwOBiS » Uto 16. Apr 2013 13:31:41

pre CECA


a keby som si dal ten update kitchen a tam by som dal Manufacturer tweak na HTC tak by mi isli take hry ake su napr. subway surfers, dead trigger, nutty fluffies, temple run 2, real basketbal a vela dalsich ???
SwOBiS
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 13
Registrovaný: Ned 20. Jan 2013 14:42:26
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Uto 16. Apr 2013 13:48:51

Urcite nie. Tie su pre novsiu architekturu CPU - armv7. Skate je armv6. Ak chces hrat take hry, musis sa poobzerat po inom zariadeni.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Uto 16. Apr 2013 13:50:45

SwOBiS píše:CeCo

Co by si povedal na Orange Santa Barbara (ZTE Grand X IN) ... link : http://www.fony.sk/clanky/6641-orange-santa-barbara ... hm ?


Ja uz mam novy fon. THL W8 - MTK6589 quadcore 1.2GHz(x4), 1MB RAM, 8GB ROM, 5'' IPS display.
http://www.antelife.com/thl-w8-mtk6589- ... white.html (ale v ciernom)

Skate uz nemam.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod hurant » Sob 04. Máj 2013 21:13:20

Ceco ako sa t pozdava ten cinan? a ako to bolo s dopravov ,ako dlho si cakal , ponukaju aj slovencinu
hurant
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob 15. Dec 2012 17:38:35
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Sob 04. Máj 2013 23:48:49

◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod SwOBiS » Štv 11. Júl 2013 14:52:13

Otazka pre CECA

ahoj ... ja mam tu romku skatie a kazdy 15-20 hovor ked dam vytočiť mi zn ičoho nič reštartuje telefon ... prosím poraď mi čo mam robiť ... je to fakt zle lebo ked potrebujem surne zavolať tak sa mi to stane a čakam min 5 min pokiaľ možem znova vytočiť ... diki za pomoc ..
SwOBiS
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 13
Registrovaný: Ned 20. Jan 2013 14:42:26
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Orange Monte Carlo / ZTE Skate - Root a Rom

TOPlist