[ROM][OMC/ZTE Skate] ParanoidJelly - JellyBean 4.1.2 - CM10

Poslaťod jaro6622 » Sob 19. Jan 2013 8:43:42

nazdar ceco dnes rano mi stahlo update od androidu cez goomanager ....priblem je ten ze nvm to updatnut ...co mam spravit ? mam ist presne podla toho postupu ako pri instalacii ? (ale to pridem o vsetko co je vo fone nainstalovane ) pls pomoz vdaka.
jaro6622
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 77
Registrovaný: Štv 21. Jún 2012 22:16:35
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Sob 19. Jan 2013 9:01:41

◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Sob 19. Jan 2013 16:51:30

anattik píše:hoj ceco ak som si spravne vsimol v tejto aktualizacii si tusim Caroval aj zo suborom wpa_supplicant :) Vsimol som si spravne?


Tak uz vidim ad-hoc siete. Skusil som nadefinovat jednu vo Win7, ale nedari sa mi na nu pripojit. Nevie ziskat IP z DHCP. Ako to otestovat???
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod anattik » Sob 19. Jan 2013 23:18:31

nepouzivaj Dhcp tusim ze musis zadat IP adresu na wifi karte rucne
ak si nerobil to AD Hoc tak potomto muselo uz byt v tej rom z ktorej si vyrabal tuto ,nakolko teraz mi naslo siet hned ale oznacenuako (123) predtym ked ked som menil wpa tak ju naslo z hviezdickov (*123)viz obrazok v teme

Ceco skus si nastavit wifi kartu takto :

Obrázok
anattik
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 58
Registrovaný: Ned 20. Máj 2012 12:53:13
mobil:
tablet:

Poslaťod jaro6622 » Štv 24. Jan 2013 8:37:31

nazdar ceco pocuj mam tqky problem na tejto rom ze vzdy ked restarfnem telefon abo stahnem neco nve tqk mi vymaze ikonu kontaktov z toho dolne panelu na plche nvs co moze byt chyba ??
jaro6622
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 77
Registrovaný: Štv 21. Jún 2012 22:16:35
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Štv 24. Jan 2013 21:27:35

Tazko povedat. Este som sa s takym problemom nemal tu cest stretnut. Nerobil si nejake zasahy do systemu? Alebo nevies si spomenut co mohlo vyvolat ten problem (napr. Co si posledne instaloval ked to este bolo ok)

V najhorsom pripade urob cistu instalaciu s full wipe (wipe data / factory reset)
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod jaro6622 » Pia 25. Jan 2013 8:19:32

aha...tak jedine zasahh co som robyl tak to bolo do CPU taktval som ho na max. frekve. 910Mhz a min. frekve. 245Mhz ONDEMAND ....a nic viac...a toto mi to robilo este ked som nainstaloval ROM ...takze nvm
jaro6622
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 77
Registrovaný: Štv 21. Jún 2012 22:16:35
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pia 25. Jan 2013 8:55:27

Instaloval si uplne na cisto (so vsetkymi wajpami) alebo si sa pokusal o nejaky upgrade?
Pouzil si nejaky zalohovaci program na zazalohovanie/obnovenie aplikacii/nastaveni?
Toto tiez moze sposobit problemy.

Najrychlejsie bude urobit cisty install, ako sa tu dokolecka krutit :)
Ale pockal by som na aktualnu verziu, ktoru nahodim dnes.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod jaro6622 » Pia 25. Jan 2013 9:06:27

instalaciu som robil uplne cistu ziadny upgrade nic ,,,vsetko som robil tak ako to bolo pisane v navode. a kedy das tu verziu asi priblizne ?
jaro6622
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 77
Registrovaný: Štv 21. Jún 2012 22:16:35
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pia 25. Jan 2013 9:46:29

Cojaviem. Okolo obeda, poobede?
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Orange Monte Carlo / ZTE Skate - Root a Rom

cron
TOPlist