[ROM][OMC/ZTE Skate] ParanoidJelly - JellyBean 4.1.2 - CM10

Poslaťod anattik » Pia 11. Jan 2013 17:53:28

nepouzivam Rooter , ale mam z PC urobeny AD*HOC cez program , len na MOoke ROM mi moju wifinu najde telefon a na tej novej nie , wifina je funkcna nakolko sa k nej pripojim z telefonu S5620 takze si skor myslim ci to nebude rozlisovacia schopnost novej rom , napr ze pri urcitej priepustnosti siete napr do 5Mb siet ani nenajde , Neviem ako je to v tej novej Rom nastaven ! Ceco by mohol pospekulovat :)
anattik
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 58
Registrovaný: Ned 20. Máj 2012 12:53:13
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pia 11. Jan 2013 17:57:58

Jaaaj tak to je jasne potom. AdHoc to asi nevie.
Ale mam niekde navod ako urobit s win7 plnohodnotny infrastructure access point. Pohladaj na fore.

jaro: Obrazok tam mam len tento
Obrázok
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod anattik » Pia 11. Jan 2013 19:23:10

heh pekna rada Ceco asi som zabudolnapisat ze pouzivam win XP :) a mimochodom som sa dostal na wifi som bol vonku a isiel som si stiahnut Total commander ,a hadaj co mi googl zahlasil , ze vraj nieje kompatibilne zariadenie :) ups
anattik
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 58
Registrovaný: Ned 20. Máj 2012 12:53:13
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pia 11. Jan 2013 19:27:47

Precitaj si WTF-shooting v originalnej modaco teme
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod anattik » Pia 11. Jan 2013 20:47:20

Ceco ohladne tej wifiny! Na pC somnic nemenil stale mam tu iste zdielanie wifi ibaze na tejto rom teda na JB mi siet nenajde , tak som zozalohy nahodil Mooke a predstav si hned ponabootovani zapnem na mobile wifi a naslo mi okamzite moju siet , takze otazka asi bude zniet nevies v com moze byt problem ,nakolko sa mi rom jb paci a som z nej uz na prasky ked nenajde moju siet :)
anattik
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 58
Registrovaný: Ned 20. Máj 2012 12:53:13
mobil:
tablet:

Poslaťod jaro6622 » Pia 11. Jan 2013 21:13:37

diky ceco ....a nemohol by si spravit cez telefon nejake 2-3 screny z plochy a tak ...nejako ma moc zaujima tato ROM ...zatim ficim na 4.0 od teba ...he nejaky rozdiel medzi timito ROMKAMI?
jaro6622
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 77
Registrovaný: Štv 21. Jún 2012 22:16:35
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pia 11. Jan 2013 22:15:59

Sorry ale urobit zalohu aktualnej ROM a flashnutie tejto na skusku a pripadne vratenie sa s5 na predoslu je otazka 15 minut. To je nic v porovnani s tym, kolko casu som vrazil ja do vyvoja, tak tolko hadam mozes obetovat, ci? Ale na 90% tipujem, ze uz ostanes na tejto. :)
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod jaro6622 » Pia 11. Jan 2013 22:32:08

okej ...nevadi vpohode dneska ju este skusim vdaka :)
jaro6622
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 77
Registrovaný: Štv 21. Jún 2012 22:16:35
mobil:
tablet:

Poslaťod jaro6622 » Pia 11. Jan 2013 22:55:44

inac pocuj treba pri Jellybean iinstalovat aj Kernel co je uvedeny nizsie na modacu ??
jaro6622
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 77
Registrovaný: Štv 21. Jún 2012 22:16:35
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pia 11. Jan 2013 22:59:30

Nie.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Orange Monte Carlo / ZTE Skate - Root a Rom

TOPlist