[ROM][OMC/ZTE Skate] ParanoidAndroid - Hybrid UI - ICS - CM9

Poslaťod Ceco » Uto 11. Dec 2012 14:03:50

V prvom prispevku je k dispozicii aktualizacia 11/12/2012, ktora riesi restarty pri pozerani videa (YouTube, etc).
Flashnut v clockworkmod, nie su potrebne ziadne wipes.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Sob 15. Dec 2012 16:37:23

Posledny tohtorocny - vianocny release.

Changelog 15/12/2012
- zosynchronizovane s aktualnymi CM9 zdrojakmi
- opravene restartovania pocas pozerania YouTube
- Hardware rendering nastavenia:
Umoznuje nastavenie HW akceleracie individualne pre kazdu aplikaciu.
Uzitocne pre aplikacie, ktore trpia bugom "biela prazdna obrazovka" (gmail, facebook, ...)
Vypnutie HW akceleracie pre tieto aplikacie eliminuje tento otravny bug. Vedlajsim efektom
je to, ze aplikacia bude trochu viac sekat - podobne ako na gingerbread.
Niektore aplikacie mozu padat ak maju HW akceleraciu vypnutu. Ak nepomoze ani restart telefonu,
je potrebne nechat akceleraciu pre tieto aplikacie zapnutu.
- pridana podpora copybit pre 2D akceleraciu
- pridane definicne subory pre novsie touch screeny - atmel, focaltech - eliminuje
nezelane zobrazenie ukazovatela na obrazovke
- novy gapps balik s aktualizovanym Play store
- mozne urobit upgrade z predchadzajucej verzie. Vid upgrade instrukcie v prvom prispevku.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod ajvens » Sob 29. Dec 2012 14:31:37

caw zaboha nemozem rozbehnut MMs v orange nejake rady ? Nechcem ziadne zaciatocnicke rady ok ? :-)Datove prenosy mam aktivne internet mi funguje skusal som stiahnut pristupove body aj nastavit ich manualne nic nefunguje.
ajvens
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pia 11. Máj 2012 6:16:43
mobil:
tablet:

Poslaťod gabberman » Ned 30. Dec 2012 9:37:21

tak to nechapem,ja som tam uz pristupove body mal,aj mms mi idu odosielat aj prijimat. sice som ti nepomohol,ale je to zaujimave,ze na jednom fone to ide a na druhom nie :shock:
gabberman
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Sob 23. Okt 2010 21:28:16
Bydlisko: NM
mobil:
tablet:

Poslaťod ajvens » Ned 30. Dec 2012 10:41:28

Pristupove body staci dat aj obnovit aj to som vyskusal . Pride mi oznamenie o MMs dam stiahnut stahuje stahuje a nic
Vyskusal som aj GO SMS PRO tam sa da nakonfigurovat pristupovy bod nezavisle od systemu manualne ale je to stale to iste.Stahuje stahuje a nic
ajvens
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pia 11. Máj 2012 6:16:43
mobil:
tablet:

Poslaťod hurant » Pia 04. Jan 2013 9:48:28

Neviem preco ale mne ten paranoid dost seka ,napr. ked chcem telefonovat dost dlho nacitava klavesnicu aj pri navrate na plochu dost casto ostanu zaseknute ikony. Moze to byt nastavenim CPU? Ake by malo byt nastavenie CPU . Ale vsetka cest a slava , je to super . Vdaka.
hurant
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob 15. Dec 2012 17:38:35
mobil:
tablet:

Poslaťod hurant » Pia 04. Jan 2013 9:54:35

Este jedna otazocka , keby som sa chcel vratit k MoKeeOS , urobim to cez zalohu co som si spravil? Zmeni sa mi aj velkost systemu? Ci ako?
hurant
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob 15. Dec 2012 17:38:35
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pia 04. Jan 2013 12:57:16

Staci urobit restore v clockworkmod recovery. Velkost particii ostava nezmenena.

1) wipe data / factory reset
2) advanced / wipe dalvik cache
3) mount & storage / format system
4) restore mokee
5) reboot
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Křesi » Štv 31. Jan 2013 23:13:25

Ahoj...měl jsem problém...půl roku jsem měl skateROM... naprostá spokojenost...potom začly samovolné restarty při uspání telefonu.Tak jsem vyzkoušel snad všechny ROMky a naposledy tuhle.Problém se samovolným restartem pokračoval...tady na fóru se někdo zmiňoval o SD kartě...kartu jsem vyndal a vše funguje jak má...sláva...kartu jsem dal zpět,smazal ji v telefonu a pořád funguje perfektně...takže problém se samovolnými restarty zřejmě způsobuje SD karta..Ještě že tu jste :-) díky...
Křesi
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Štv 31. Jan 2013 21:48:35
mobil:
tablet:

Predchádzajúci

Späť na Orange Monte Carlo / ZTE Skate - Root a Rom

TOPlist