to iste sa STALO AJ MNE !!!
http://androidforum.cz/viewtopic.php?t=20248&p=271373
- Kód: Vybrať všetko
Zdravím, povedlo se mi při pokusu nahrát CM7 přijít o IMEI, tim padem si nezavolam. Momentálně mam telefon ve stavu, ze mi při normálnim zapnutí zůstane vyset na zelenym panačkovi, nebo kdyz nejdriv zapojim nabijecku, a pak zapnu, tak mi CM7 najede.Nefunguje ani hlasitost dolů po zapnutí. Prosím existuje nejaký způsob jak to dát dohromady?
Jinak to proíhalo takto:
Zdravim, nedalo mi to, a chtěl jsem zkusit jinou ROMku, ale nějak se mi nedaří. Chtěl jsem postupovat podle tohoto návodu, ale když spustim ten BAT, tak se mi telefon restartuje, zustane mi viset na panáčkovi a svítí mi červeně zpětná šipka a v DOSovském okně "< waiting for device >"
Zkoušel jsem ještě nějaký OSF flasher, ten proběhl, ale z meho Skate s androidem 2,3,5 byl najednou Orange monte carlo s verzí 2,3,4.
Rád bych zkusil tuhle ROM 3,0 ale nejak se nemuzu dostat na ten Recovery mod, kde by se melo nechat pohybovat, pouze do FTM, kde lze použít ten OSF flasher.
Zatím jsem si tam přez něj dal GB_CURETAIL_P743V1.0.0B10, která se tváří jako ta moje původní, ale jsou tam navíc nějaké čínské aplikace, které nejdou odinstalovat.
EDIT: Tak jsem to poněkud pohnojil!
Přes ten offline uploader, jsem tam napsal IMG soubor který byl v clockwork, a nacpal jsem ho tam přes ten offline updater jako přejmenovaný recoveri.img. Telefon mi teď najede do CWM-Based Recovery v 4.0.1.4, kde se můžu normálně i pohybovat, jde mi udelat i update ze ZIPu, ale system jako takový mi nenajede a uz mi ani nenajede FTM režim, abych to mohl dát přes updater dopořádku.
Mohl by mi prosím někdo poslat zálohu Bassed pro recovery? Zkoušel jsem ve vytvořené záloze přepsat soubor Recovery za ten systemově správny, ale byl problem, že mi nesouhlasilo MD5.
EDIT2: Tak už se mi povedlo alespoň dostat do FTM režimu (nahráním oficialniho updatu na kartu a zapnutím Vol+ a home), akorát, že se dostanu jen do něj. Po zapnutí je zelený pajdulák, pak na půl vteřiny problikne logo ZTE a pak FTM režim. Naštěstí v něm alespoň lze flashovat pomocí toho Offline flasheru, tak uvidíme!
EDIT3: Tak problém pokračuje. Stále mi nabíhá do FTM režimu. Povedlo se mi teda nastartovat způsoben se zapojenou nabíječkou a pak zapnout telefon, pak jsem zjistil, ze nemam IMEI. Nechá se to nějak napravit?