[ROM][OMC/ZTE Skate] CyanogenMod 7.2 - Android 2.3.7

Poslaťod renoxxx » Štv 01. Dec 2011 17:17:42

Na niektorych modeloch OMC je problem s proximity senzorom ja som to riesil takto
http://androidforum.sk/upravene-rom/cyanogenmod-7-nightly-t1859-90.html#p18317
ako pisem tak je to riesenie na polovicu...
ClockworkMod GUI 4.0.1.5
SKatie 2.3 by Ceco
Android 2.3.5
renoxxx
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 15
Registrovaný: Pia 11. Nov 2011 8:24:42
mobil:
tablet:

Poslaťod endre33 » Štv 01. Dec 2011 21:16:20

Dakujem,

Skusal som to, no mne to nepomohlo.
endre33
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Štv 17. Nov 2011 20:01:19
mobil:
tablet:

Poslaťod sergeantTITO » Štv 01. Dec 2011 21:20:51

bohuzial chalani pomoct vam neviem sam s tymto problem nemam...snad len skusat skusat skusat :) good luck
->Samsung Galaxy A5 (2016)
->Android 6.0.1 stock
Obrázok užívateľa
sergeantTITO
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 109
Registrovaný: Sob 29. Jan 2011 11:16:29
Bydlisko: Vysoká pri Morave
mobil: Samsung Galaxy A5 (2016)
tablet:

Poslaťod endre33 » Sob 10. Dec 2011 21:20:27

Ahoj,

Ja osm už vyskušal vsetko možne na rozbehnutie proximity sensora no zatial nepomohlo nič.
Dačo som sa dočital,že rozne edicie boli vydane roznymi sučiastkami a preto niektore telefony funguju a niektore nie.
V mojom telefone je TSL2771 TAOS ver.1 proximity sensor.Accelerometer:LIS33DE/ADXL3463 axis,Light sensor:TSL2771-TAOS,Magnetic field sensor:AK89733-axis-Asahi Kasei,Orientation sensor:AK8973-Asahi Kasei.
Sensor funguje len a len s orig. ROM. Ani s CM7 ani BB ani BM.Vyskusal som aj tak že som do BM nahodil ZTE Dialer(http://minus.com/mAgjN1TKb#1) a dostal som sa do kalibracneho menu (*983*0*#)no nič lebo proximity sensor je detektovany ale nefunkcny.
endre33
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Štv 17. Nov 2011 20:01:19
mobil:
tablet:

Poslaťod stevo891 » Ned 25. Dec 2011 15:20:03

caute dnes som sa trochu hral s fotakom a ked som dal v nastaveniach na rezim akcia tak ma vyhodilo s hlaskou aplikacia neodpoveda a odvtedy fotak vobec nefunguje. Neviete co s tiM?
Orange Monte Carlo
ClockworkMod GUI 4.0.1.5
Android 2.3.7 / CyanogenMod7 v3
stevo891
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Pia 25. Nov 2011 1:39:19
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Ned 25. Dec 2011 16:13:23

Tak som to skusil... To iste u mna. Nepomaha ani restart. To nastavenie tam ostava totiz zapametane a tym padom pri kazdom spusteni to padne. Skusim sa opytat na MoDaCo co s tym... Predpokladam, ze Wipe data/Factory reset by mohol pomoct, ale otazka co sa stane s ostatnymi nainstalovanymi aplikaciami, resp. ich nastaveniami.

EDIT: tu je riesenie ako z toho von

Chod do Nastavenia / Aplikacie / Sprava Aplikacii. V hornej liste zvol "Vsetko".
Najdi Fotoaparat, otvor ho a daj "Vymazat udaje".
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod vlkodlak1 » Str 28. Dec 2011 10:30:24

Zdravim,
mam taky problem....ked som si Rootol Stock ROMku(Orange 2.3.5) tak mi isla normalne wifina. Ale ked som vypol a zapol mobil, zapol som WiFi a asi po 5 sekundach sa sama vypla a nenasla mi ziadnu siet. Ked som si nainstaloval CyanogenMod, tak sa mi stalo presne to iste. Hned po instalaci mi wifina normalne slapala, ale ked som vypol a znova zapol mobil, tak sa po 5 sekundach sama vypne. Neviete co je s tym?
Dakujem
vlkodlak1
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 29
Registrovaný: Pia 11. Mar 2011 13:53:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Str 28. Dec 2011 11:21:18

Hmm... Tazko povedat. Mne blbla wifi ked som rootol telefon pouzitim superboot.img, ktory som nasiel na Modaco. Ale to nesla vobec zapnut, takze toto to nebude.
Skusil by som v tomto poradi asi toto:
1) Vymazat vsetky zadefinovane WiFi access pointy a zadefinovat znova
2) Vyskusat niektoru zo stock romiek. Najjednoduchsie pouzitim niektoreho TPT image, ktore najdes tu:
upravene-rom/orange-monte-carlo-stock-rom-t1771.html
3) Ak nebude fungovat ani so stock TPT, tak potom asi pojde o nejaky hardwerovy problem, takze asi servis.

Ak si dost zdatny, este je moznost to pozriet, keby sa ti podarilo urobit logcat:
1) napojis telefon na PC, zapnes USB debugging v telefone
2) Spustis command prompt a vykonas prikaz:
adb-windows.exe logcat
adb-windows.exe zozenies napriklad stiahnutim ZIPu z tejto temy:
manualy-prirucky/instalacia-clockworkmodgui-na-monte-carlo-t1842.html
Pocas bezania vypisovania logcatu urobis zapnutie wifi. V logcate by sa mali objavit suvisiace chybove hlasky.
Skopiruj logcat do textoveho suboru a daj niekede na net.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod vlkodlak1 » Str 28. Dec 2011 12:48:42

Takze na kompe som nejako nevedel spojazdnit log...tak som si nainstaloval do mobilu Catlog :) . Som na 100 percent isty ze chyba nie je v HW a ty si mal taky isty error ako ja http://android.modaco.com/topic/345117-cyanogenmod-nightlies-for-zte-skate-updated-1311/page__st__360. Mne sa ani nezobrazuju pristupove body AP. A v tom Logu to nevie najst tento subor Unable to open connection to supplicant on "/data/system/wpa_supplicant/eth0": No such file or directory
12-28
, podobne ako u teba.
Pripajam log chybovych hlaseni:
Kód: Vybrať všetko
12-28 12:31:46.930 E/WifiHW  (212): Unable to open connection to supplicant on "/data/system/wpa_supplicant/eth0": No such file or directory
12-28 12:31:48.040 E/wpa_supplicant(3789): Failed to initialize control interface 'wlan0'.
12-28 12:31:48.040 E/wpa_supplicant(3789): You may have another wpa_supplicant process already running or the file was
12-28 12:31:48.040 E/wpa_supplicant(3789): left by an unclean termination of wpa_supplicant in which case you will need
12-28 12:31:48.040 E/wpa_supplicant(3789): to manually remove this file before starting wpa_supplicant again.
12-28 12:31:51.930 E/WifiHW  (212): Supplicant not running, cannot connect
12-28 12:31:56.930 E/WifiHW  (212): Supplicant not running, cannot connect
12-28 12:31:58.120 E/        (3793): statfs /dbdata failed, errno: 2
12-28 12:31:58.230 E/        (3793): statfs /dbdata failed, errno: 2
12-28 12:32:01.930 E/WifiHW  (212): Supplicant not running, cannot connect
12-28 12:32:28.390 E/WifiHW  (212): Unable to open connection to supplicant on "/data/system/wpa_supplicant/eth0": No such file or directory
12-28 12:32:29.410 E/wpa_supplicant(3849): Failed to initialize control interface 'wlan0'.
12-28 12:32:29.410 E/wpa_supplicant(3849): You may have another wpa_supplicant process already running or the file was
12-28 12:32:29.410 E/wpa_supplicant(3849): left by an unclean termination of wpa_supplicant in which case you will need
12-28 12:32:29.410 E/wpa_supplicant(3849): to manually remove this file before starting wpa_supplicant again.
12-28 12:32:33.390 E/WifiHW  (212): Supplicant not running, cannot connect
12-28 12:32:38.400 E/WifiHW  (212): Supplicant not running, cannot connect
12-28 12:32:43.400 E/WifiHW  (212): Supplicant not running, cannot connect
12-28 12:33:14.600 E/WifiHW  (212): Unable to open connection to supplicant on "/data/system/wpa_supplicant/eth0": No such file or directory
12-28 12:33:15.480 E/wpa_supplicant(3864): Failed to initialize control interface 'wlan0'.
12-28 12:33:15.480 E/wpa_supplicant(3864): You may have another wpa_supplicant process already running or the file was
12-28 12:33:15.480 E/wpa_supplicant(3864): left by an unclean termination of wpa_supplicant in which case you will need
12-28 12:33:15.480 E/wpa_supplicant(3864): to manually remove this file before starting wpa_supplicant again.
12-28 12:33:19.610 E/WifiHW  (212): Supplicant not running, cannot connect
12-28 12:33:24.610 E/WifiHW  (212): Supplicant not running, cannot connect
12-28 12:33:29.620 E/WifiHW  (212): Supplicant not running, cannot connect
12-28 12:35:26.090 E/WifiHW  (212): Unable to open connection to supplicant on "/data/system/wpa_supplicant/eth0": No such file or directory
12-28 12:35:27.030 E/wpa_supplicant(3884): Failed to initialize control interface 'wlan0'.
12-28 12:35:27.030 E/wpa_supplicant(3884): You may have another wpa_supplicant process already running or the file was
12-28 12:35:27.030 E/wpa_supplicant(3884): left by an unclean termination of wpa_supplicant in which case you will need
12-28 12:35:27.030 E/wpa_supplicant(3884): to manually remove this file before starting wpa_supplicant again.
12-28 12:35:31.100 E/WifiHW  (212): Supplicant not running, cannot connect
12-28 12:35:36.100 E/WifiHW  (212): Supplicant not running, cannot connect
12-28 12:35:41.090 E/WifiHW  (212): Supplicant not running, cannot connect
vlkodlak1
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 29
Registrovaný: Pia 11. Mar 2011 13:53:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Str 28. Dec 2011 12:51:04

No a prave mne v tomto pripade pomohlo vymazanie vsetkych zadefinovanych access pointov
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Orange Monte Carlo / ZTE Skate - Root a Rom

TOPlist