[ROM][OMC/ZTE Skate] CyanogenMod 7.2 - Android 2.3.7

Poslaťod sergeantTITO » Str 23. Nov 2011 13:47:20

Ja mam origo zteskate nie omc cize som mal nebrandovanu romku a flash nebezal
A s cm7 som spokojny mne vsetko fici v pohodicke so zamrzanim displeja som sa nestretol takze u mna #1 hlavne vdaka temam ktore sa daju stiahnut z xda a momentalnej funkcnosti

Odoslane zo ZTE Skate
->Samsung Galaxy A5 (2016)
->Android 6.0.1 stock
Obrázok užívateľa
sergeantTITO
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 109
Registrovaný: Sob 29. Jan 2011 11:16:29
Bydlisko: Vysoká pri Morave
mobil: Samsung Galaxy A5 (2016)
tablet:

Poslaťod septim » Str 23. Nov 2011 15:00:15

Flash bezi iba ak si ho nainstalujes ten adobe 10,2, ak si to skusal. Ja nepoznam cm7 temy. Live walpaper nedava kvoli velkej spotrebe energie na procesore.
Orange Monte Carlo
septim
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 75
Registrovaný: Str 16. Nov 2011 15:02:07
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Str 23. Nov 2011 15:30:56

septim píše:Nepamatam sa kto, ale niekde som cital ze ju niekto skusal a bol spokojnejsi ako s custom romkou. Mne sa ju bohuzial nepodarilo zohnat. A neviem ci by sa dala taktovat na viac procak a ako je to tam s flashom...

No... overclock nepojde, pretoze ten vyzaduje mat overclockable kernel. Cize musel by sa stock kernel zamenit za nejaky iny.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod sergeantTITO » Str 23. Nov 2011 18:43:52

septim píše:Flash bezi iba ak si ho nainstalujes ten adobe 10,2, ak si to skusal. Ja nepoznam cm7 temy. Live walpaper nedava kvoli velkej spotrebe energie na procesore.

live wallpaper nedavam ani ja na pozadi mam krasnu M5 8-)
a CM7 temy skus vygooglit je to haluz :)
napr odtialto sa daju stahovat http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=948109
->Samsung Galaxy A5 (2016)
->Android 6.0.1 stock
Obrázok užívateľa
sergeantTITO
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 109
Registrovaný: Sob 29. Jan 2011 11:16:29
Bydlisko: Vysoká pri Morave
mobil: Samsung Galaxy A5 (2016)
tablet:

Poslaťod renoxxx » Str 23. Nov 2011 22:51:45

Zdravim tak este raz proximity Sensor
problem je vyrieseny tak na polovicu. Po nakalibrovani snimaca [pocas troch sekund pri kalibracii zatienit a odkryt snimac] funguje dobre overovane programom elixir2 ale po vypnuti a zapnuti treba kalibraciu zopakovat.
Daval som naspet origo zalohu [dik za navod CECO] tam fungoval snimac ok tak neviem.
ClockworkMod GUI 4.0.1.5
SKatie 2.3 by Ceco
Android 2.3.5
renoxxx
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 15
Registrovaný: Pia 11. Nov 2011 8:24:42
mobil:
tablet:

Poslaťod renoxxx » Str 23. Nov 2011 23:05:28

chcel som este vediet ked som daval origo zalohu tak pri
zapinani som sa dostal do butovacej
tadulky stlacenim sipky +alebo- a neviem ci to tak ma byt pre pripadnu zaruku
ClockworkMod GUI 4.0.1.5
SKatie 2.3 by Ceco
Android 2.3.5
renoxxx
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 15
Registrovaný: Pia 11. Nov 2011 8:24:42
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Štv 24. Nov 2011 6:15:36

Stlacene Vol+ spolu s home pri zapinani telefonu by mala byt skratka do origo recovery.
Naposledy upravil Ceco dňa Štv 24. Nov 2011 7:49:26, celkovo upravené 1
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Štv 24. Nov 2011 7:16:40

renoxxx píše:Zdravim tak este raz proximity Sensor
problem je vyrieseny tak na polovicu. Po nakalibrovani snimaca [pocas troch sekund pri kalibracii zatienit a odkryt snimac] funguje dobre overovane programom elixir2 ale po vypnuti a zapnuti treba kalibraciu zopakovat.
Daval som naspet origo zalohu [dik za navod CECO] tam fungoval snimac ok tak neviem.


Hmm, zaujimave. Tento problem so senzorom avizovalo aj par ludi na modaco.com, ktori nahodili CM7. Ja osobne som sa s tym zatial nestretol, tak netusim, kde by mohol byt pes zakopany.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Štv 24. Nov 2011 9:18:46

Tilal sa uz pustil do implementacie ICS do Skate :) Som zvedavy aky bude vysledok.
Tu je dedikovana tema:
http://android.modaco.com/topic/348745- ... -sandwich/
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod sergeantTITO » Pia 25. Nov 2011 15:43:52

jop pozeral som to uz aj predtym len bohuzial zatial este nic nefunguje ani touchscreen poriadne :D trpezlivost :)
->Samsung Galaxy A5 (2016)
->Android 6.0.1 stock
Obrázok užívateľa
sergeantTITO
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 109
Registrovaný: Sob 29. Jan 2011 11:16:29
Bydlisko: Vysoká pri Morave
mobil: Samsung Galaxy A5 (2016)
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Orange Monte Carlo / ZTE Skate - Root a Rom

TOPlist