[ROM][OMC/ZTE Skate] CyanogenMod 7.2 - Android 2.3.7

Poslaťod septim » Ned 20. Nov 2011 16:33:08

Na kolko taktujete procesor? Skusam teraz 1,018GHz, zatial ide ok 2 dni. Nehram sa dlho takze nepretazujem procesor.
Orange Monte Carlo
septim
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 75
Registrovaný: Str 16. Nov 2011 15:02:07
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Ned 20. Nov 2011 19:21:12

No, tych 1GHz to je uz dost extrem. Zaujimave, ze ti to nepada/nemrzne :) Ja mam momentalne 902MHz. Nechcem ist vyssie aj kvoli vydrzi baterky. link2sd sa pouziva na presun aplikacii z internej pamate na SD kartu (setri internu pamat). Sice v Androide standardne existuje moznost presuvat aplikzcie na SD, ale nepresuva to komplet vsetko. Link2sd funguje tak, ze presunie aj to, co sa standardne nepresuva a v internej pamati vytvori symbolicke linky.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod sergeantTITO » Ned 20. Nov 2011 20:58:40

Ceco ma pravdu :) kebyze nepouzivam link2sd tak ani nemam internu pamat ktora je pri zte skate dost mala :D mam tam asi 35 aplikaci a 90MB volneho miesta :shock:
->Samsung Galaxy A5 (2016)
->Android 6.0.1 stock
Obrázok užívateľa
sergeantTITO
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 109
Registrovaný: Sob 29. Jan 2011 11:16:29
Bydlisko: Vysoká pri Morave
mobil: Samsung Galaxy A5 (2016)
tablet:

Poslaťod septim » Pon 21. Nov 2011 9:05:16

Ja pouzivam app2sd. Nemam particiu na sd karte, takze preto. A nechcem teraz odznova zase vsetko stratit a robit to nanovo, mozno kupim novu kartu a urobim to potom s nou. Zaujimave je aj pre mna ze system mi nepada pri 1GHz. Skusal som navi, hry, market, live walpaper, instalacie, vsetko bez jedineho restartu od soboty to mam hodene na skusku. Pri 1GHz som mal quadrant bez restartu, teda asi pol dna pouzivany fon 1237bodov. Vydrz normalna myslim, ked smazim wifi, net, hry tak ci tak 1 den a hotovo. Zisla by sa taka 3000mAh baterka :-)
Orange Monte Carlo
septim
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 75
Registrovaný: Str 16. Nov 2011 15:02:07
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pon 21. Nov 2011 9:50:41

septim píše:Pri 1GHz som mal quadrant bez restartu, teda asi pol dna pouzivany fon 1237bodov...


Hmm ocakaval by som viac bodov na takej frekvencii, kedze na 940MHz, co je max. co som ja osobne skusal, mi to davalo: http://ceco.sk.eu.org/omc/CM7quadrant940MHz.png
Zrejme ti tam toho bezalo v pamati trochu viacej ako mne :)
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod septim » Pon 21. Nov 2011 14:12:13

Ano telefon uz bezal dlhsie. Po restarte dava quadrant na 1GHz na blumonte 1282bodov bezi mi tam GO Launcher, pretoze mi funkcne vyhovuje a nemam live walpaper. Stale na 1GHz, bez restartov a prehrievania. Avsak pri kazdom starte davam nanovo nastavit cpu, lebo vypise cpu frills ze unclean shutdown, values not set... po nastaveni bezi na tej frekvencii, mam widget na cpu.

Estesom skusil prepnut na origo Launcher pro a s tym dava quadrant 1294bodov, ale nemal som este hodiny widget na ploche, teda pokladam to za rovnocenne hodnotovo.
Orange Monte Carlo
septim
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 75
Registrovaný: Str 16. Nov 2011 15:02:07
mobil:
tablet:

Poslaťod renoxxx » Pon 21. Nov 2011 14:48:29

ahoj to som zase ja
ten Proximity senzor som skušal kalibrovat a nedari sa chcel by som dat naspet origo rom
od orange zalohu spravenu man ale potreboval by som poradit ako na to . zatial dik maj sa.
ClockworkMod GUI 4.0.1.5
SKatie 2.3 by Ceco
Android 2.3.5
renoxxx
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 15
Registrovaný: Pia 11. Nov 2011 8:24:42
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pon 21. Nov 2011 15:27:49

Nabootovat do Clockworkmod (pri zapinani telefonu drzat vol- tlacitko az kym nenabehne menu clockworkmod). Potom "Backup and restore" / "Restore". Zvolis zelanu zalohu a ides (Zalohy sa na SD kartu ukladaju do clockworkmod/backup)
Vcera som riesil znovunahodenie stock ROM s Caseym v tejto teme: upravene-rom/orange-monte-carlo-stock-rom-t1771.html

Pretoze sme zistili, ze ten stock, ktory som hodil v tej teme mal problem s MD5 checksum pri restore (uz som to opravil). Ale asi mas vlastnu zalohu stock-u.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pon 21. Nov 2011 15:34:15

septim píše:...lebo vypise cpu frills ze unclean shutdown, values not set... po nastaveni bezi na tej frekvencii, mam widget na cpu.


Toto sa stava v pripade, ak vypinas telefon cez nejaky quickboot program. Proste surovo ukonci system bez korektneho ukoncenia aplikacii. Skus ci ti to bude robit ak vypnes telefon normalnou cestou (Podrzat tlacitko zapinania, zvolit vypnut, potvrdit).

Inak v CM7 je overclock CPU priamo v nastaveniach CM, takze netreba dodatocny CPU overclock program.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod renoxxx » Pon 21. Nov 2011 16:42:10

diky za navod skusam este tento program DHD Proximity Sensor Recalibrator vravia ze je dobry vypisuje chybu
treba doinstalovat patch a neviem ako skus sa prosim na to pozriet tu je odkaz http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=951858
ClockworkMod GUI 4.0.1.5
SKatie 2.3 by Ceco
Android 2.3.5
renoxxx
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 15
Registrovaný: Pia 11. Nov 2011 8:24:42
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Orange Monte Carlo / ZTE Skate - Root a Rom

TOPlist