[ROM][OMC/ZTE Skate] CyanogenMod 7.2 - Android 2.3.7

Poslaťod Ceco » Str 02. Nov 2011 18:14:25

S lampou cez LED si este treba pockat. Zatial ani jedna z dostupnych rom to nevie. Ale vyvojari uz na tom pracuju.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod pirrroha » Štv 03. Nov 2011 16:44:30

Ludia je normalne ze ked som si dal toten neoficialny CM7 nightly do mojho skate a nenasiel som tam nikde market ani gmail ani nic co by mi to pripominalo :-(
pirrroha
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Ned 22. Aug 2010 14:07:58
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Štv 03. Nov 2011 17:23:59

Gapps (google apps) je potrebne flashnut dodatocne. Do cm7 gapps standardne nedavaju z dovodu nejakych licencnych zalezitosti.
Linka je v prvom prispevku
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod pirrroha » Pia 04. Nov 2011 13:55:55

dik fest :) ... pomohlo
pirrroha
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Ned 22. Aug 2010 14:07:58
mobil:
tablet:

Poslaťod sergeantTITO » Pon 07. Nov 2011 14:42:57

Pisem z mobilu
Pocuj to md5 checksum...doteraz som nevygooglil co to znamena nebol nejaky problem pri flashovani? alebo gapps?
V com je lepsia ako v2? dnes by som to mohol flashnut
Naposledy upravil sergeantTITO dňa Pon 07. Nov 2011 15:05:13, celkovo upravené 1
->Samsung Galaxy A5 (2016)
->Android 6.0.1 stock
Obrázok užívateľa
sergeantTITO
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 109
Registrovaný: Sob 29. Jan 2011 11:16:29
Bydlisko: Vysoká pri Morave
mobil: Samsung Galaxy A5 (2016)
tablet:

Poslaťod Ceco » Pon 07. Nov 2011 14:57:27

cez md5sum si kontrolujes, ci to co si stiahol je to co povodne autor dal na net (ci sa ti to stiahlo korektne, ci to niekto potajomky nevymenil na serveri). Zozen si nejaky prog, ktory vie pocitat md5 checkcum (da sa aj na telefon z marketu) a daj si vypocitat md5 stiahnuteho zipu romky. Potom porovnaj s MD5 v prvom prispevku na modaco stranke. Ak to sedi, mas istotu, ze mas OK subor.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod renoxxx » Pia 11. Nov 2011 9:47:12

Ahoj v CyanogenMod 7 Nightly som narazil na vaznu chybu po prijati hovoru zamrzne obrazovka nefunguje ziadne tlacitko na mobil sa dovolat da vtedy sa odblokuje a je zas funkcny da sa ozivit aj po pripojeni na kabel





ZTE Skate (Orange Monte Carlo)
ClockworkMod GUI 4.0.1.5
CyanogenMod7 06112011 Nightly (v2.5)
Android 2.3.7
ClockworkMod GUI 4.0.1.5
SKatie 2.3 by Ceco
Android 2.3.5
renoxxx
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 15
Registrovaný: Pia 11. Nov 2011 8:24:42
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pia 11. Nov 2011 11:47:37

U mna nie. Pravdepodobne mas rozhasene nastavenia Proximity senzora.
Treba sa pohrat v Nastavenia / Device Settings / Proximity Sensor Calibration"
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod renoxxx » Pia 11. Nov 2011 13:11:18

spravil som aj obnovenie tovarenskych nastaveni a s troch hovorov to zamrzlo dva krat ten senzor som skusil uvidime
ClockworkMod GUI 4.0.1.5
SKatie 2.3 by Ceco
Android 2.3.5
renoxxx
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 15
Registrovaný: Pia 11. Nov 2011 8:24:42
mobil:
tablet:

Poslaťod H3lMuT » Pia 11. Nov 2011 21:03:41

ide mi vse v nejnovejsim CM..
ZTE SKATE
H3lMuT
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Str 26. Okt 2011 22:49:38
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Orange Monte Carlo / ZTE Skate - Root a Rom

cron
TOPlist