Orange Monte Carlo

Poslaťod Montacka22 » Štv 08. Dec 2011 23:16:53

pred dvoma tyzdnami som si vybrala monte carlo z orange na pausal.. po tyzdni mi zacala sekat galeria... ak si chcem fotky pozriet musim cakat 5 minut dokedy sa zobrazia je ich tam dokopy 20 takze nebude to tim ze sa nacitava vela fotiek.. fotky su ulizene na sd karte ktore boli fotene na tomto telefone.. musim cakat aj vtedy ak nieco sfotim a chcem si fotku pozriet tak tiez dlho sa nacakam.. preco to robi ? :roll:
Montacka22
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Štv 08. Dec 2011 23:08:00
mobil:
tablet:

Poslaťod pitr37 » Pia 09. Dec 2011 1:37:16

Keďže máš Android 2.3.4 mala by si mať nainštalované SPRÁVCA ÚLOH …Otvoríš ho, potom dáš ukončiť všetko. Tým uvolníš pamäť v telefóne a fotky a hry Ti pôjdu rýchlejšie.
Prílohy
2011-12-09_01-12-13.jpg
2011-12-09_01-12-13.jpg (69.46 KiB) Zobrazené 2718 krát
2011-12-09_01-11-40.jpg
2011-12-09_01-11-40.jpg (75.72 KiB) Zobrazené 2718 krát
2011-12-09_01-13-20.jpg
2011-12-09_01-13-20.jpg (88.54 KiB) Zobrazené 2718 krát
HTC evo 3D
LiquidSmoothOficial®
pitr37
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 710
Registrovaný: Štv 10. Feb 2011 15:19:02
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pia 09. Dec 2011 7:24:23

Montacka22 píše:pred dvoma tyzdnami som si vybrala monte carlo z orange na pausal.. po tyzdni mi zacala sekat galeria... ak si chcem fotky pozriet musim cakat 5 minut dokedy sa zobrazia je ich tam dokopy 20 takze nebude to tim ze sa nacitava vela fotiek.. fotky su ulizene na sd karte ktore boli fotene na tomto telefone.. musim cakat aj vtedy ak nieco sfotim a chcem si fotku pozriet tak tiez dlho sa nacakam.. preco to robi ? :roll:


Kludne to moze suvisiet s typom SD karty, ktoru pouzivas. Pokial mas class 4 alebo menej, prenosove rychlosti pri zapise a citani su pomale. Tak dedukujem, ze galeria potrebuje viac casu, aby bola schopna precitat nafotene obrazky z karty. V smartfonoch sa odporuca pouzivat class 6, idealne class 10 SD karty. Ako prve by som mozno skusil stiahnut z marketu Antutu benchmark a urobil test SD karty, a pozrel, ake prenosove rychlosti dosahuje. Z toho by sa dalo potom urcit, ci to moze byt SD kartou, alebo niecim inym. Treba si uvedomit, ze 5mpix fotky
su co sa tyka velkosti suboru uz dost velke.
Ako ciastocne zlepsit momentalnu situaciu ma napada znizit rozlisenie fotografii - tym padom bude velkost suborov mensia.
Dalsou alternativou je pouzit rychlejsiu alternativu galerie. Napriklad QuickPick - je jednoduchsia ako ta standardna ale rychlostou ovela lepsia.

Dalsi dovod moze byt mnozstvo volnej pamate, ako pise pitr. Zavisi od toho co vsetko si do telefonu nainstalovala a co vsetko ti tam bezi. Vela aplikacii velmi rado startuje uz pri boote, takze ich procesy bezia aj ked si ich este nespustila - a zaberaju pamat. Ja pouzivam aplikaciu "System Tuner", ktora ma okrem ineho widget na monitorovanie stavu pamate a zaroven sa da pekne nastavit, ktore aplikacie ma spustat uz pri boote a ktore nie - vysledny efekt nie je len vacsie mnozstvo volnej pamate, ale aj dlhsia vydrz baterie.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod pavol2078 » Pia 23. Dec 2011 16:32:04

zdravim chcem sa opytat mam teda mal som Orange monte carlo no mal som problem zo sietou doma mam aj samsung galaxy s2 a ten ma plny signal pricom monte len 2 cairaky a ked volam druha strana ma nepocuje tak som ho vyreklamoval 3x posebe a idem si zobrat znova monte carlo nemate vy s tymto skusemnosti nerobi to niekomu prosim vas ? za rady dakujem a prajem vesele vianoce :)
pavol2078
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Pia 23. Dec 2011 15:58:58
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pia 23. Dec 2011 16:38:04

Za pokus stoji zaciarknutie moznosti pouzivat len 2G rezim siete. Moze to mat pozitivny vplyv na signal a zaroven na vydrz baterie. 3G sa oplati zapinat len v pripade, ze stahujes objemnejsie data alebo browsujes stranky bohate na obsah.
Inak ja osobne nemam problem so signalom ani na 3G. Ale to zrejme suvisi s lokalitou kde sa nachadzas.
Inak to ze ta druha strana nepocuje je porucha mikrofonu. Uz sa viaeri majitelia stazovali. Treba mat stastie na kus
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod pavol2078 » Pia 23. Dec 2011 16:45:04

no ja mam vysielac 100m za chalupu takze tam problem nebude v oprave bolo vymene vselico no stale to nebolo ono skusal som to na 2G no rovnaky problem na 3G tak isto no uvidim mozno tento kusok bude lepsi a ty mas s tym nejaky problem alebo tak ?inak mobil je to super len dovolat by sa v tejto dobe mohlo byt normalna vec :D
pavol2078
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Pia 23. Dec 2011 15:58:58
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pia 23. Dec 2011 16:50:16

Vobec ziadne problemy. Telefonovanie perfektne. Ziadne sekanie zvuku a tak. Dokonca uz otestovany aj v juznej amerike. Telefonovanie cez skype kredit na gsm mobily cez pol zemegule uplna nadhera :-) a za 30 centov/min oproti 4eurz/min :-)
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod pavol2078 » Pia 23. Dec 2011 16:52:07

no ja som chcel namiesto monte brat galaxy s plus no reklamciu uznali ako vymenu kus za kus takze mi neostavi nic ine len zase monte carlo dufam ze budem mat take stastie ako ty za tie peniaze je to super displej super nieje ani nejako pomaly fotak celkom ujde a android aplikacie su super takze za tie eura nevidim problem len aby som mal 2x stastie :!)
pavol2078
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Pia 23. Dec 2011 15:58:58
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pia 23. Dec 2011 17:00:00

No. Vzhladom k tomu, ze som mal fon uplne z prvej varky, som mal asi sakra stastie :-)
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod pavol2078 » Pia 23. Dec 2011 17:02:07

ja som mal fon ako prvy v PB a pozri ako som dopadol .....
pavol2078
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Pia 23. Dec 2011 15:58:58
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Orange Monte Carlo / ZTE Skate

TOPlist