GPS problem

Poslaťod patrik.borzo » Uto 12. Máj 2015 11:54:17

Pozdravujem Vas, po update na lollipop sa zacali objavovat problemy s gps lockom... Predtym ani naznak a teraz staci, ze v aute sa telefon z pod celneho skla dostane pod strechu a GPS je zmatene.... Napise nepresny gps signal a koniec .... :D poznate nejaky solve na to? Predtym na kk to nerobilo, updatoval som cez flashtool na 5 ( z 20h na 30b EUR )

Agps data nepomozu, ani po topNTP ziadna zmena... Bude to ten hardware issue na zadnom kryte?

uploadfromtaptalk1431428028095.png
uploadfromtaptalk1431428028095.png (292.93 KiB) Zobrazené 1948 krát
patrik.borzo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Ned 20. Júl 2014 17:20:17
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 12. Máj 2015 12:00:18

Skúsil si niektoré aplikácie na fix GPS signálu ?

https://play.google.com/store/apps/deta ... lab.gpsfix
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod patrik.borzo » Uto 12. Máj 2015 12:03:25

Ano ano asi 6 agps injector, gps toolbox, gps fix, gps test :D ale nic stale sygic ako keby som ani gps nemal a ked ma najde v aute tak ked idem rovno to ide a akurat ked sa blizi odbocka vzdy vypadne :D ako naschval
patrik.borzo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Ned 20. Júl 2014 17:20:17
mobil:
tablet:

Poslaťod brm » Uto 12. Máj 2015 12:06:31

Akou formou si to updatoval? Oficiálne? Akú verziu mobilu máš? Ja mám oficiálnu pre SK&CZ a ešte stále mi to akosi neponúka 5ku cez OTA.. :(

Po aktualizácii si spravil obnovenie továrenských nastavení?
Samsung Galaxy S8+ 64GB | OnePlus3 64GB | LG G2 D802 32GB | Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi 16GB

Zálohuj! Zálohuj! Zálohuj!
Obrázok užívateľa
brm
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 681
Registrovaný: Pon 20. Máj 2013 8:04:24
mobil: Samsung Galaxy S8+ 64GB
tablet: Huawei Mediapad M2 10.0

Poslaťod patrik.borzo » Uto 12. Máj 2015 12:07:51

Flashol som hun 30b a aj potom aiel bez factoryreset normalne :D ale pre istotu som mu dal aj factory a ide vsetko v poriadku a nepocitujem nejak extra battery drain ako pisali niektori
patrik.borzo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Ned 20. Júl 2014 17:20:17
mobil:
tablet:

Poslaťod patrik.borzo » Uto 12. Máj 2015 12:09:47

ObrázokObrázok
patrik.borzo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Ned 20. Júl 2014 17:20:17
mobil:
tablet:

Poslaťod brm » Uto 12. Máj 2015 12:17:36

Tak skús flashnúť inú verziu, počul som, že aj talianska verzia je v pohode, prípadne skús inú krajinu.
Samsung Galaxy S8+ 64GB | OnePlus3 64GB | LG G2 D802 32GB | Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi 16GB

Zálohuj! Zálohuj! Zálohuj!
Obrázok užívateľa
brm
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 681
Registrovaný: Pon 20. Máj 2013 8:04:24
mobil: Samsung Galaxy S8+ 64GB
tablet: Huawei Mediapad M2 10.0

Poslaťod patrik.borzo » Uto 12. Máj 2015 12:18:41

Uz nechcem flashovat, pockam na czsk a flashnem potom... Alebo ked nepojde gps tak to zreklamujem :D
patrik.borzo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Ned 20. Júl 2014 17:20:17
mobil:
tablet:

Poslaťod brm » Uto 12. Máj 2015 12:27:51

Ono GPS na G2 je akosi dosť háklivé na konkrétnu romku. Mne na originálnej romke šlo všetko dobre aj po aktualizácii na 4.4.2, hoci mnohí sa sťažovali, že okrem oneskoreného rozsvietenia displeja pri prichádzajúcom hovore majú aj problémy s GPS. Ja som potom nahodil CyanogenMod, GPS stále išlo.. ale keď som spravil unroot vo forme nahratia oficiálnej kdz romky, zrazu GPS začalo blbnúť ako popisuješ. Následne som ešte vyskúšal pár alternatívnych romiek, teraz mám už od vianoc OptimusG3 a GPS mi ide stále bez problémov.
Samsung Galaxy S8+ 64GB | OnePlus3 64GB | LG G2 D802 32GB | Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi 16GB

Zálohuj! Zálohuj! Zálohuj!
Obrázok užívateľa
brm
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 681
Registrovaný: Pon 20. Máj 2013 8:04:24
mobil: Samsung Galaxy S8+ 64GB
tablet: Huawei Mediapad M2 10.0

Poslaťod patrik.borzo » Uto 12. Máj 2015 12:30:11

No na KK fakt islo bez problemov to som mal fix do 10s aj v gmaps, ale ako kukam niekomu pomaha aj ten antenovi fix so stalymi konektormi .... Tak uz neviem ale nechcem CM, lebo sa mi to moc nepacilo uz aj na sgs :D
patrik.borzo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Ned 20. Júl 2014 17:20:17
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na LG G2 (D802)

cron
TOPlist