Caute,
Vsetko ficalo bez problemov, no posledne dva-tri dni si vsak vsimam nizku vydrz baterie. Zistil som, ze to robi permanentne zapnute wifi, pricom v "odkazoch" (ta lista co sa vysunie prstom zhora displeja) a aj v nastaveniach mam vsade wifi vypnute. No ked si dam podrobnosti baterie, tak vidim ze wifi je stale zapnuta a telefon preto neprejde do deep sleepu (odsledovane cez CPU Spy Plus...telefon byval tak na 95% v deep sleep, teraz je jeho CPU na 90% na 208Mhz...cize ziadny deep sleep. Za noc to stiahne bateriu aj o 30%.
Ma niekto podobny problem a ako to riesit? Skusal som manualne vyp./zap wifi, ci ju to vypne, no bezi stale. Ked ju potrebujem a zapnem ju, tak sa normalne pripoji a vsetko funguje ako ma.
Ako je mozne, ze system si takto zrazu zo dna na den robi co sa mu zachce a ignoruje vyp/zap wifi?
Restart telefonu tiez nepomohol.
V telefone nieje nic, je to pracovny fon, su tam len maily cez exchange a par beznych appiek (acrobat reader, WPS office, atd.) ZIadny facebook, ani nic podobne.
Dufam ze kvoli android bordelu nebudem musiet znova robit factory reset, posledny som robil par mesiacov dozadu po update na B595 firmware.
...este update, telefon mi ponukol update na novy B597, no nic sa nezmenilo. nahodil som si appku DS battery saver, ktora nuti fon prejst na deepsleep vzdy ked je vypnuta obrazovka. A prebudi ho raz za 1hod na 1 minutu. Aby zbehlo synchro a tak. No aj s nou mi za noc stiahne bateriu z 94% na 63%, co je samozrejme zle.